Νέα

ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου έκοψε πίτα στη "Βρύση"Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ο Σύλλογος φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, στο κατάστημα «Η Βρύση» στην πλατεία του χωριού.

Η παρουσία πολλών συγχωριανών μας, αλλά και φίλων Ανδριωτών από τα γύρω χωριά, δημιούργησαν μια ζεστή και χαρούμενη βραδιά μες στην καρδιά του Χειμώνα, υπό τούς ήχους της ζωντανής νησιώτικης μουσικής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου , σε όλα τα μέλη-φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους και την τιμή που μας κάνουν τόσα χρόνια να είναι κοντά μας και να αποτελούν για μας την κινητήριο δύναμη των δραστηριοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Έγινε ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του ΔΣ για το οικονομικό έτος 2016, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στην πραγματοποίηση της εντομοκτονίας εντός του χώρου του Μουσείου αλλά και άλλων έργων συντήρησης του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αδελφότητα της μονής Παναχράντου υπό τον Ηγούμενο Πατέρα Ευδόκιμο, ο Παν/τος Αρχ/της πατήρ Αντώνιος Χορευτής, ο Αιδ/τος εφημέριος της ενορίας μας πατήρ Εμμανουήλ Λιαπάκης,…

 
…ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Βουραζέρης Τάκης, οι εντεταλμένοι-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, κ. Πολίτου Ε., κ. Τσατσομοίρου Α., κ. Βιδάλης Ν. , ο Πρόεδρος του χωριού μας και εκπρόσωπος του Παναδριακού Συλλόγου Ναυτικών κ. Κουμαριανός Κ., ο Προεδρος του Συλλόγου Αλαδινού κ. Πιπεργιάς Ι. …
 

…οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Λειβαδίων και Βραχνου κ.κ Καρυστινου Ε. και Χαζάπης Β. αντίστοιχα, η πρόεδρος του ΘΟΑ κ. Πιττακίδου, η εκπρόσωπος του Ν.Ο.Κ.Α. κ. Κοντού Χρ. και ο πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας, ο π. Πρόεδρός μας κ. Λιοπύρος Κ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio