Video Άνδρος Video Νέα

Εμπρός για το δεύτερο τεύχος του περιοδικού ΕΥΑΝΔΡΟΣ!



Αγαπητοί μας φίλοι,
Κατ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την συμβολή σας στην πραγματοποίηση της έκδοσης του πρώτου τεύχους του περιοδικού ΕΥΑΝΔΡΟΣ, της πρώτης Ελεύθερης Έκδοσης για την Άνδρο. Χωρίς την συμβολή σας, αυτή η έκδοση θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα έντυπο που θα προβάλει και θα προάγει την φυσική ομορφιά, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του νησιού μας, να τονίσει την συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας μας.
Μας τιμά να ακούμε από τα χείλη σας αλλά και τα χείλη όλων των Ανδρίων και των ταξιδιωτών που επισκέπτονται το νησί μας, ότι ο σκοπός επετεύχθει. Ότι η Άνδρος απέκτησε το δικό της συλλεκτικό ,όπως το ονομάζουν οι περισσότεροι, έντυπο και είναι περήφανη γι αυτό.
Πήραμε δύναμη από τα λόγια και τους επαίνους σας. Πήραμε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση από την εκτίμηση και την αγάπη σας. Και πήραμε πάλι την ανηφόρα. Για το δεύτερο τεύχος του περιοδικού ΕΥΑΝΔΡΟΣ.
Ο στόχος μας ένας. Απλός και ξεκάθαρος. Το δεύτερο τεύχος πρέπει να είναι καλύτερο από το πρώτο. Πιο μεστό, πιο ολοκληρωμένο, πιο άρτιο. Βάλαμε τον πήχη πιο ψηλά. Γιατί πιστεύουμε βαθύτατα ότι η Άνδρος αξίζει και δικαιούται την ποιότητα.
Η διαδικασία έκδοσης του δεύτερου τεύχους, έχει ήδη ξεκινήσει. Κι απευθυνόμαστε ξανά σε σας, τους χορηγούς μας. Σας ζητούμε να σταθείτε και πάλι στο πλευρό μας και να μας στηρίξετε οικονομικά για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την έγκαιρη έκδοση του δεύτερου τεύχους, το οποίο πρέπει να κυκλοφορήσει το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Με απεριόριστη εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς
Λία Δανιόλου
Ράνια Τζηφοπούλου Κωνσταντινίδη

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio