Νέα

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για υδατοδρόμιο και στην ΆνδροΜε κανονιστικές πράξεις που δημοσίευσε στην Διαύγεια ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Ν. Θεοδωρίδης, επικυρώθηκε η νομιμότητα των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, αναφορικά με την έγκριση των σχεδίων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Σύρου, Νάξου, Πάρου – Αντιπάρου, Θήρας, Νότιας Δωδεκανήσου, Πάτμου, Κω, Μυκόνου, Μήλου, Ίου, Τήνου – Άνδρου και Καλύμνου για τη μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίων στη Σύρο, Νάξο, Πάρο, Θήρα, Ρόδο, Λέρο, Αστυπάλαια, Μύκονο, Μήλο, Σίκινο, Άνδρο, Αμοργό, Κέα, Κύθνο, Χάλκη, Νίσυρο, Σύμη, Κάλυμνο, Κάσο, Λειψούς, Κάρπαθο, Καστελλόριζο, Τήλο και Κω.
Στις αποφάσεις σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν.2971/2001, όπως ισχύει, οι προγραμματικές συμβάσεις που συνάπτουν τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία εγκρίνονται από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά από σύμφωνη γνώμη του Γ.Ε.Ν. και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.
Πηγή:www.dimokratiki.gr
η έγκριση  για την Άνδρο

1 Comment

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια Προγραμματική – Αναπτυξιακή Πρόταση, για την οποια απο το 2005 προσπαθώ να πείσω τους εκάστοτε Δημάχρους ότι αξίζει να ασχοληθούν, ενώ εγω ως Μελετητής – Αρχιτέκτων Μηχανικός έχω εκπονήσει Προμελέτη Καταλληλότητας – Διαμόρφωσης Υδροδρομίων σε 5 εναλλακτικά σημε.ια στην ΆΝΔΡΟ ( 2 θέσεις στην Χώρα και απο μια σε Γαύριο , Μπατσί , Όρμο Κορθίου και Όρμο Χαλκολιμιώνα) φαίνεται να δρομολογείται σοβαρά.

Αφήστε ένα σχόλιο