Νέα

Αυγοκαλάμαρα και αυγόσουπες στο Σύλλογο ΜαινήτωνΜετά την πίτα τους πριν 20 μέρες , ο Σύλλογος Μαινήτων μας προσκάλεσε και πάλι τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, για αυγοκαλάμαρα και αυγόσουπες στο στέκι τους. Τα αυγοκαλάμαρα αριστούργημα, το μυστικό τους λέει η καλή διάθεση και το σιρόπι κόλαση σύμφωνα με την εγγόνα της Ράνιας.
Η Ουρανία είχε αναλάβει  στο περέχυμα του σιροπιού φτιαγμένο  με μέλι προσφορά της νύφης της της Κατερίνας Τριδήμα που έχει μελίσσια στις Χάρτες και στις Μαίνητες.
Στο χαιρετισμό η Δέσποινα ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε, τις Μαινητιανές για την δουλειά που έριξαν, τον Δήμαρχο που υποσχέθηκε ότι θα φτιάξει τα δύο γεφύρια του χωριού που με τα χρόνια έχουν κάτσει και τα νερά της βροχής λιμνάζουν πάνω τους και την Αθηνά Τσατσομοίρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού που θα βοηθήσει στην καλοκαιρινή έκθεση στον εκθεσιακό χώρο της Καϊρείου Βιβλιοθήκης  με τις μηχανές  των Αρχαίων Ελλήνων.
Εισιτήριο η εκδήλωση δεν είχε, μόνο μία λαχειοφόρο στο τέλος, αλλά και αυτά  τα έσοδα της λαχειφόρου   ο σύλλογος έχει αποφασίσει να τα προσφέρει στη Καΐρειο Βιβλιοθήκη.
Τυχερός και πάλι ο Vanglouk στη κλήρωση των δώρων αλλά δεν του έτυχε ούτε το μέλι ή η κεραλοιφή, προσφορά και αυτά της Κ. Τριδήμα, ούτε η γκραβούρα,
του έτυχε μόνο ένα κολιεδάκι για το λαιμό!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Πωπώ τι ωραία πράματα που χάνομαι κε βλέπω πολύ Κόσμο Πολλούς γνωστούς μπράβο και του χρόνου πάντα τέτοια και ασφαλώς ευχαριστούμε το Βαγγέλη Που με τις φωτογραφίες του το κάνει επίτηδες για να ζηλεύουμε εμείς στο εξωτερικό Και Και όσους που δεν παραβρέθηκαν σε αυτό το ωραίο απόγευμα Το σύλλογο θζmy

Αφήστε ένα σχόλιο