Νέα

Ψήφισμα του Δήμου Άνδρου για την παραμονή των υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. στο νησί


Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για απομάκρυνση Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης από την Άνδρο, πράγμα αδιανόητο και απαράδεκτο για ένα νησί σαν την Άνδρο, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 3 Μαρτίου και με ομοφωνία των παρόντων μελών πήρε αποφάσεις, ύστερα και από την εισήγηση του Δημάρχου.
ΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Ο Δήμαρχος Άνδρου και το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή τη μη δημιουργία Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στην Άνδρου, σε τακτική συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 αποφάσισαν ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος :
Το Δημοτικό Συμβούλιο
• διαμαρτύρεται για την μη δημιουργία Αποκεντρωμένου Τμήματος
Κοινωνικής Ασφάλισης στην Άνδρο
• Αιτείται τη δημιουργία Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και στην Άνδρο, όπως στην Τήνο και στην Μύκονο, στελεχωμένο με τους ήδη υπηρετούντες υπαλλήλους και την υπαγωγή του τμήματος αυτού στην Διεύθυνση Β Ανατολικής Αττικής με ταυτόχρονη παραμονή της Διεύθυνσης στην Ραφήνα και όχι στον Αγ. Στέφανο, σύμφωνα με το έγγραφο των υπηρετούντων υπαλλήλων του ΙΚΑ το οποίο κατατέθηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης
• Εξουσιοδοτείται ο Δήμαρχος Άνδρου να παρέμβει στο Υπουργείο με οποιονδήποτε άλλο θέλει να παρέμβει και με τους Τοπικούς Βουλευτές.
Ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελευθέριος Μπάλλας
Τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio