Νέα

Ο χορός του Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου


Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και λίγα χρόνια, χοροεσπερίδα του, ανήμερα της Παναγίας της Θεοσκεπάστου, στο κέντρο «Παραπρτι». Η πάνω από κάθε αναμενόμενη προσδοκία προσέλευση των μελών και φίλων του Συλλόγου συντέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία, από κάθε άποψη, της χοροεσπερίδας.

Η έντονη παρουσία της Ανδριώτικης νεολαίας έδωσε φέτος ένα ξεχωριστό τόνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ οι νησιώτικοι ρυθμοί της ορχήστρας «Κυκλαδίτες» με το Θοδωρή Μουστάκα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γέμισαν με κέφι και χαρά την ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημητριος Λοτσάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπάλλας Ελευθέριος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βουραζέρης Τάκης και Θεοδωράκης Διαμαντής, οι εντεταλμένοι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Λάσκαρης Δημήτριος, κ. Βιδάλης Νικόλαος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βενετίκη Μαρία και κ. Πανταζή Ειρήνη, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Κουμαριανός Κωνσταντίνος, οι πολιτευτές Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού κ. Γεώργιος Βακόνδιος κ. Χριστόπουλος Γεώργιος,

ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνος Λιοπύρος, ο κ. Δενδρινός Διονύσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ», η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς κ. Βασιλική Λινού, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στραπουριών-Λαμύρων-Μεσαθουρίο-Υψηλού κα. Δανιόλου Μαρουλιώ,

ο Αντιπρόεδρος του Φιλοπρόοδου Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μελίτης« κ. Αριστοτέλης Αστράς, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Λειβαδίων κ. Φιλίτσα Στυλιανού, η Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου κ. Χαλά Ιωάννα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αηδονίων κ. Κρούσης Γιώργος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαινήτων κ. Χατζόγλου Δέσποινα, ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας, ο Συλλόγος Γυναικών Άνδρου.

Με τιμή το Δ.Σ.Φίλων
Αφήστε ένα σχόλιο