Video Άνδρος Video Νέα

Η αγριόπαπια του Ανέστη

Το επόμενο έργο που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Τάρλοου είναι  “Η αγριόπαπια ” του Ερρίκου Ίψεν που θ’ανέβει  τον Νοέμβριο  στο Θέατρο Πορεία .
Και το πρώτο διαφημιστικό βίντεο της παράστασης αποφάσισε  ο Δημήτρης  να το γυρίσει στο σπίτι του στην Άνδρο, όπου για το γύρισμα χρειάστηκε να γίνει  μετακίνηση των επίπλων, να κρεμαστούν κουρτίνες και να βρεθεί μία πάπια.

Για σιγουριά βρέθηκαν 2 πάπιες, μία από το Παραπόρτι και μία μας έδωσε ο Ανέστης Χατζηθεοδώρου από τις δύο που είχε στο κοτέτσι του, τον Φιρφιρίγκο με τις σκουροπράσινες αποχρώσεις. Λίγο πριν το γύρισμα, στο  κάστινγκ  τον ρόλο τον κέρδισε ο Φιρφιρίγκος και αμέσως η άλλη πάπια  που την κρατούσα  πάνω στο πόδι μου  με κουτσούλισε.

Στο γύρισμα ο Φιρφιρίγκος ήταν άψογος, δεν είχε τράκ, ούτε φοβήθηκε και έκανε το παραπάνω από ότι του ζητήθηκε.


Μετά το μεσημέρι έγιναν γυρίσματα και στο Παραπόρτι που θα χρησιμοποιηθούν στην παράσταση , όσο για τον Φιρφιρίγκο, τον γυρίσαμε στο κοτέτσι του και παρακαλέσαμε τον Ανέστη να τον προσέχει γιατί τον Οκτώβριο θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Θέατρο Πορεία για γυρίσματα στο σκηνικό της παράστασης.

Το τρέιλερ της παράστασης :

και πληροφορίες για την παράσταση: http://poreiatheatre.com/plays/h-agriopapia/

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio