Νέα

Διακοπές με ζωγραφική στην Άνδρο

Μία πολύ ωραία, πολύ ανδριώτικη, επιτραπέζια ζωγραφική έκθεση στήθηκε την Κυριακή το βράδυ, 18 Ιουνίου 2017,

και  για λίγες ώρες στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Ανερούσα” στο Μπατσί.

Τα έργα τα είχαν ζωγραφίσει 5  Γερμανίδες που έκαναν 12ήμερες διακοπές  στην Άνδρο και μία ημέρα πριν αναχωρίσουν τα συγκέντρωσαν   για να τα δουν και να τα κρίνουν όλες και όλα μαζί.


Όσο έμειναν κάθε μέρα ο  υπεύθυνος της ομάδας τους, Wolfgang Traub, τους πήγαινε   και σε ένα διαφορετικό  μέρος  της Άνδρου για να ζωγραφίσουν


Ο Wolfgang Traub είναι ζωγράφος και τρεις φορές τον χρόνο διοργανώνει  “δημιουργικές διακοπές” στην Ελλάδα και μέχρι τώρα έχει έρθει 80 φορές  με ισάριθμα  γκρούπ που θέλουν και στις διακοπές τους να μαθαίνουν ζωγραφική.
Συνήθως πηγαίνουν στη Κρήτη ,τη Μυτιλήνη, την Κόρινθο και στη Σαντορίνη μαζί με την Νάξο.
Στην Άνδρο που ανακάλυψε τελευταία, έχει έρθει οκτώ φορές, βρίσκει το τοπίο της ποικίλο,  κατάλληλο για μάθημα ζωγραφικής και το επόμενο ταξίδι του εδώ το προγραμματίζει για το καλοκαίρι του 2019.


Από αριστερά: Hannelope Schneider, Μαρία Σάλαρη και Γιάννης Κόκμοτος του “Ανερούσα”, Renate Hahne, Erica Tappe, Meike Strahlnann, Hajo Thom και ο Wolfgang Traub.

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio