Νέα

Παρουσίαση του βιβλίου «Η επιστροφή του άνδρα. Λύνοντας τη σιωπή αιώνων», στην ΆνδροΤο νέο βιβλίο της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας Ελισάβετ Μπαρμπαλιού, «Η επιστροφή του άνδρα. Λύνοντας τη σιωπή αιώνων», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πεδίο», μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στο Μουσείο της Ακρόπολης και την θετική απήχηση που σημειώνει στο αναγνωστικό κοινό, θα παρουσιαστεί στην Άνδρο, στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας, σε μια εκδήλωση

την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, ώρα 20:00.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο Θεοδόσης Σουσούδης, Δήμαρχος Άνδρου, ιατρός, ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Management & Human Resources, συγγραφέας, και ο Δημήτρης Στογιόγλου, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής.
Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα κατάθεση καθώς πραγματεύεται την ταυτότητα του έλληνα άνδρα. Απαντά σε ερωτήματα που απασχολούν άντρες και γυναίκες, τα οποία η συγγραφέας αναλύει μέσα από μια ιστορική διαδρομή, δίνοντας έτσι πειστικές απαντήσεις σχετικά με τις υπαρξιακές αγωνίες του σύγχρονου έλληνα άντρα, τους στερεότυπους ρόλους του, τις αθέατες και εν πολλοίς παρεξηγημένες πλευρές του.
Στις σελίδες του βιβλίου της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού, ο έλληνας άντρας λύνει τη σιωπή αιώνων και σαν σύγχρονος Οδυσσέας επιστρέφει στον «οίκο» του και διαμορφώνει σταδιακά μια νέα ταυτότητα.

Αφήστε ένα σχόλιο