Νέα

Ευχαριστήριο Συλλόγου  Παροχής Φροντίδας και κατ'οίκον Νοσηλείας Άνδρου για την καλοκαιρινή αιμοδοσία


Τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε μεγάλη αιμοδοσία στο νησί μας για την Τράπεζα Αίματος όπου μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να συμμετέχουν ξανά όλες οι περιοχές. 18/7 Κόρθι και Χώρα, 19/7 Χώρα και 20/7 Γαύριο.
Παρά το γεγονός ότι η αιμοδοσία έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού, που θεωρητικά είναι δύσκολη περίοδος, λόγο του αυξημένου όγκου εργασίας όλων, (οι ημερομηνίες ορίζονται από το υπεύθυνο νοσοκομείο), η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Συλλέχθηκαν συνολικά 161 μονάδες αίματος, 86 στη Χώρα, 40 στο Κόρθι, και 35 στο Γαύριο.
Με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων η Τράπεζα αίματος έχει μια σταθερή πορεία αλλά απαιτείται μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς ακόμα οι ανάγκες σε αίμα ξεπερνούν την συλλογή.
Πολλά βήματα έχουν γίνει στην κατεύθυνση της ενημέρωσης του κοινού αλλά και στην καταγραφή και προσωπική πρόσκληση των εθελοντών αιμοδοτών. Αναμένεται η επέκταση της καταγραφής ώστε να προκύψουν τα πρώτα συμπεράσματα που θα αξιοποιηθούν για βελτιώσεις.
Το ΔΣ του Συλλόγου  Παροχής Φροντίδας και κατ’οίκον Νοσηλείας Άνδρου  θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτα και πάνω από όλα, τους αιμοδότες για την προσφορά τους αλλά και όλους όσους για μία ακόμα φορά βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας.
 

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε:

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου για την παραχώρηση των χώρων του στην μονάδα αιμοδοσίας. Το δήμο Άνδρου για την παραχώρηση του νέου δημοτικού σχολείου Γαυρίου. Ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Γαυρίου Νίκη Μαμάη, για την ανάληψη της φροντίδας και καθαριότητας του χώρου.
Τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την δωρεά στις αφίσες και τα πανό και τον πάτερ Καλλίνικο για τις αφίσες στην Υδρούσα. Τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα για την αναμετάδοση και την προτροπή για συμμετοχή των ακροατών του.
Τον κ. Τέλη Αστρά για την δωρεάν παραχώρηση πρωινών στα μέλη της κινητής μονάδας. Την κ. Χαρίκλεια Δανιόλου για την παραχώρηση δωρεάν γεύματος στα «Σκαλάκια» και τον Έπαρχο κ. Λοτσάρη για την παροχή γεύματος στο «Στέκι του Αντρέα». Επίσης την κ. Ευαγγελία Λιαποπούλου για την προσφορά καφέδων και την κ. Μαρία Βενετίκη για την πληρωμή ενός γεύματος στα μέλη της ομάδας.
Για το Κόρθι τον υπεύθυνο αιμοδοσίας κ. Μαγγανιώτη Γιώργο και τους Λεωνίδα Σταθάκη, Γιώργο Τρανάκο και Μαργαρίτα Γιγίνη για την υποστήριξη.
Την ομάδα υποστήριξης αιμοδοσίας Υδρούσας, (Κώστας Καστραντάς, Χριστίνα Τσατήρη, Μαρία Θεοχαρίδου, Μαργαρίτα Βελούδου, Αγγελική Μαρινάκη).
Καθώς η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ομαδική προσφορά έτσι και η διοργάνωσή της αποτελεί ομαδικό έργο και απαιτείται η συνεργασία κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio