Νέα

Η νεολαία των Αποικίων γλεντά με την νεολαία όλης της Άνδρου


 

Η νεολαία των Αποικίων για την νεολαία όλης της Άνδρου

Συγκρότημα ροκ από Αθήνα & τοπική ορχήστρα

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

 στην πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα Άνδρου!
Είσοδος ελεύθερη!
Σας περιμένουμε όλους!

8 Σχόλια

 • Καλή επιτυχία να έχουν τα παιδιά και καλή διασκέδαση Είναι κάτι που δίνει ζωή στο νησί και η νεολαία μας είναι η ζωή του νησιού μας θζny

 • Αγαπητέ Γ. Ξανθέ, αυτό αναρωτιούνται οι νέοι που μένουν στα Αποίκια. Ποιοι είναι αυτοί οι “άλλοι” νέοι; Γιατί τόσο μυστήριο σχετικά με την ταυτότητά τους; Κανείς δεν τους ξέρει. Όσον αφορά στο γιατί όχι στα Αποίκια…ούτε αυτό το ξέρουμε. Ίσως παραείναι χωριό τα Αποίκια για αυτούς και δεν καταδέχονται να πατήσουν το πόδι τους από τον Στραπουργιανό κι απάνω. Ήθελα να ξέρω αν αυτή η περιβόητη “νεολαία” ήρθε στην Άρνη ή στον Πιτροφό να δει τι ωραία γλεντάμε στα χωριά. Άνδρος δεν είναι μόνο η Χώρα…

 • Και κάτι ακόμα, η αφίσα λέει “συγκρότημα ροκ από την Αθήνα”. Ούτε καν κάνουν τον κόπο να γράψουν το όνομα τού συγκροτήματος. Αυτό που πιστεύουν ότι θα προσελκύσει τον κόσμο είναι η μαγική φράση “από την Αθήνα”. Λες και είμαστε 30 χρόνια πίσω και δαγκώνουμε το δόλωμα ότι αφού είναι από την Αθήνα άρα είναι καλό. Δεν μειώνω τα παιδιά που θα έρθουν να παίξουν, προς Θεού! Άλλωστε η “νεολαία” κρατάει μυστική την ταυτότητά τους. Τον τρόπο σκέψης μειώνω. Ξεκάθαρα!

  • ΦΙΛΕ PEN ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ?????
   ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ????
   Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥ.
   ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
   ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??????
   Η ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??????????
   ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

 • Αγαπητέ vasilis,αρχικά ευχαριστώ για τον ευγενικό σου τρόπο.Εν δευτέροις μάλλον έχεις καιρό να πας στα Αποίκια.Και τρίτον υπάρχουμε και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι που προτιμάμε να γίνονται εκδηλώσεις και στα χωριά, με αξιοπρέπεια,χωρίς να προκαλούνται μηνύσεις και καταγγελίες.Και ευτυχώς έτσι γίνεται.

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΝΟΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΣΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΠΟΥΡΙΕΣ – ΤΡΙΚΟΛΙ
   ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΤΡΙΠΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ
   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΗΛΑΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ?????????????????
   ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
   ΓΑΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!

 • Ποιός έστησε και πήρε άδεια για την εξέδρα στην πλατεία; Kαι γιατί ένα ακόμη νησιώτικο συγκρότημα στην πλατεία Γηροκομείου έτσι στο ξεκάρφωτο; Δεν μας λείπουν αυτές τις ημέρες δόξα τω θεώ τα νησιώτικα και τα πανηγύρια. Της Αγίας Μονής που ήταν ονομαστό πανηγύρι στα Αποίκια ” η νεολαία των Αποικίων ” θα είναι απούσα και θα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στο χωριό.

Αφήστε ένα σχόλιο