Νέα

Οι δωρεές και τα σχέδια του ANDROS SOCIETY OF USA


Τον Δήμαρχο Άνδρου, Θεοδόση Σουσούδη, επισκέφθηκαν μέλη του ιστορικού Συλλόγου Ανδρίων Αμερικής “Andros Society of U.S.A. την Πέμπτη 3 Αυγούστου  2017.
Η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ντόρα Γασπαρή ανακοίνωσε στον Δήμαρχο  ότι φέτος με τα έσοδα του επιτυχημένου μεγάλου χορού,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εξετάζοντας τις αιτήσεις για βοήθεια που δέχτηκε, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά με 1000 δολλάρια, το Κέντρο Υγείας Άνδρου για επισκευή του ηλεκτρικού δικτύου του, με το ίδιο ποσό ενισχύουν  το Νηπιαγωγείο της Μεσσαριάς για αγορά κλιματιστικού και  ισόποση βοήθεια για κάγκελα ασφαλείας στο Δημοτικό Σχολείου Κοχύλου για τη μετατροπή του σε  Μουσείο του Πάνω Κάστρου.
Επίσης αποφάσισε με κλήρωση να δίνεται ένα μικρότερο ποσό σε συλλόγους χωριών απ’όπου κατάγονται μέλη ΔΣ του Andros Society of USA για βελτιωτικά έργα και φέτος μετά από κλήρωση δίνουν στο σύλλογο Συνετίου 200 δολάρια για καθαρισμούς στο χωριό.
Τέλος η κα Γασπαρή τόνισε ότι στους κύριους σκοπούς  του Συλλόγου είναι πάντα οι δωρεές προς στην Άνδρο, μετά από εξέταση των γραπτών πάντα αιτήσεων που δέχεται και ότι το ΔΣ θα επιδιώξει μελλοντικά την διοργάνωση ενός μεγάλου καλοκαιρινού χορού και στην Άνδρο 

2 Σχόλια

  • Μπράβο μπράβο μπράβο συγχαρητήρια στο Στον πρόεδρο και Του συλλόγου και τα μέλη του πάντα τέτοια θζny

  • συγκινητική η προσφορά τους, καθώς και η στόχευση των προς ενίσχυση έργων. Πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο Andros society of USA..

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio