Νέα

Τα παιδιά της Φιλαρμονικής…

 

Μια μοναδική βραδιά προσέφερε η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου  σε όσους ήρθαν την Τετάρτη 16 Αυγούστου  2017 στην προγραμματισμένη συναυλία της στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου .
Μετά από προετοιμασία μηνών και υπό τις οδηγίες του  Αρχιμουσικού Δημήτριου Σιδερή  τα παιδιά της Φιλαρμονικής έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν γνωστά  αγαπημένα  τραγούδια που τραγούδησε το κοινό.
Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της βραδιάς, στο Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου , στο χορηγό και  στους υποστηρικτές της  πολιτιστικής αυτής προσπάθειας, στην νηπιαγωγό Όλγα Τάκα που παρουσίασε τη βραδιά, στα μικρά και τα μεγάλα παιδιά, στους γονείς,   σε αυτούς που εμφανίστηκαν πρώτη φορά σε καλοκαιρινή συναυλία  και ειδικά στην Αγγελική Τζουγάνου που φέρνει όλο τον χρόνο τον μικρό Γιάννη από την Κατάκοιλο στις πρόβες της Φιλαρμονικής.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 


 


2 Σχόλια

  • Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στον κύριο Σπύρο Πολέμη ,στους δασκάλους και σε όλους αυτούς που στηρίζουν την φιλαρμονική μας και δίνουν ευκαιριές στα παιδιά μας που ζουν σε νησί να μαθαίνουν σωστά μουσική και να ζουν τέτοιες μαγικές στιγμές.
    Αγγελική Καλογρίδου Τζουγάνου

  • Όπως κάθε φορά που εμφανίζεται η Φιλαρμονική ΜΑΣ έτσι και χθες ήταν υπέροχη.
    Είναι φανερό ότι γίνεται υψηλότατου επιπέδου δουλειά και προσπάθεια που συνοδεύεται από αγάπη και μεράκι.
    Ευχαριστούμε τους χορηγούς, την αγαπητότατη Πρόεδρο, τον καταπληκτικό Μαέστρο κο Σιδερή και βέβαια τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς.
    Είσαστε όλοι άξιοι συγχαρητηρίων!

Αφήστε ένα σχόλιο