Νέα

Ο Ανδριώτης Νίκος Φιλιππίδης ειναι ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪΟ Νίκος Φιλιππίδης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, μετά τη μετακίνηση του Σταμάτη Μαλέλη, σε θέση συμβούλου. Δίπλα  στο  Γιάννη Αδαμίδη, οποίος θα έχει την ευθύνη του δελτίου ειδήσεων του σταθμού, το οποίο παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη και σε θέση εύθυνης πάντοτε η Λία Παρασκευά.
Ο Πιτροφιανός δημοσιογράφος  που σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι οικονομικός συντάκτης από το 1994 και έχει εργαστεί στην τηλεόραση (Mega Channel) , σε εφημερίδες (Εξουσία, Ισοτιμία) , ενώ ήταν για μεγάλα διαστήματα συνεργάτης σε περιοδικά και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Στον ΣΚΑΪ εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια , αρχικά στο ραδιόφωνο και αργότερα και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όπου είναι προιστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ.
 
 

5 Σχόλια

 • Στις 24 Αυγούστου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, όπου ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της Γ Λυκείου ΓΕΛ Άνδρου πέτυχε την εισαγωγή του σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, επίτευγμα εντυπωσιακό τόσο αριθμητικά όσο και σε σχολές επιτυχίας. Όχι την κοντινή φωτογραφία τους δεν είδαμε, αλλά ούτε καν έναν ψίθυρο συγχαρητηρίων

 • Το πως συνδεεται το σχολιο με την ανακοινωση οτι ο Νικος Φιλιππιδης ειναι ο νεος διευθυντης ειδησεων του Σκαι με την εισαγωγη των μαθητων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ειναι κατι που το ξερει μονο ο/η ” ΕΠΙΤΥΧΙΕς & επιτυχιες”. Απο την μια πλευρα ο Νικος Φιλιππιδης ειναι ενας καταξιωμενος και εξαιρετος οικονομικος αναλυτης με καθαρο λογο και σκεψη και απο την αλλη, η επιτυχια εισαγωγης των μαθητων σε ανωτερα εκπαιδευτικα ιδρυματα ειναι μια επιτυχια των ιδιων των μαθητων και των οικογενειων των χωρις ιδιαιτερες τυμπανοκρουσιες.

  • Το αύριο μιας κοινωνίας, το αναμφισβήτητα αισιόδοξο αύριο που απεικονίζεται στην επιτυχία των παιδιών της στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, χαιρετίζεται κατά κανόνα από τοπικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός αν κάποιοι το θεωρούν απλά ασήμαντο-αδιάφορο ή ούτε καν είδηση.
   Η προσωπική επαγγελματική ανέλιξη οποιουδήποτε μάλλον δεν αφορά την κοινωνία ειδικά σε χώρους όπως η τηλεόραση που δεν χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης εδώ και πολλά χρόνια.

   • Το αύριο μιας κοινωνίας, το αναμφισβήτητα αισιόδοξο αύριο, θεωρούμε ότι δεν απεινονίζεται στην επιτυχία των παιδιών της στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, αλλά στη επιτυχία όλων των παιδιών στη ζωή ,τώρα αν υποψιαστώ ότι μέσα στους επιτυχόντες είναι το παιδί σας, ε τότε να το κλείσω!

    • Σαν εξωτερικός παρατηρητής μπορώ πολύ-πολύ αντικειμενικά να κρίνω αυτό που διαβάζω. Και για να κλείσω …θεωρώ προκλητικό για την νοημοσύνη μου να χαρακτηρίζεται επιτυχία στην ζωή η προώθηση σε βοθροκάναλα!

Αφήστε ένα σχόλιο