Νέα

Ολοκληρώθηκε ο τριήμερος δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στην Άνδρο


Ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 18/09/2017, η τριήμερη δράση (16-18/09) παροχής δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος)  με τον Δήμο Άνδρου και με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Η συμμετοχή των γυναικών που υποβλήθηκαν σε προληπτική μαστογραφία ήταν μεγάλη, αφού συνολικά εξετάστηκαν 98 γυναίκες, έπειτα από ραντεβού που έκλεισαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ στον χώρο του Παλαιού Δημαρχείου, όπου ήταν εγκατεστημένη η κινητή μονάδα μαστογράφου, προσήλθαν περίπου 120.
Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί για την καλή συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή του τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. καi Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη. Επίσης, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία της δράσης αυτής και ευελπιστεί να έχει την υποστήριξή τους και στο μέλλον.
 
Εξάλλου, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, ο Δήμος έχει χρέος και καθήκον να επικεντρωθεί στις σοβαρές ανάγκες των δημοτών του. Έχοντας ως κύριο μέλημα την προάσπιση της υγείας, ο Δήμος Άνδρου έχει αναπτύξει ένα δίκτυο παροχής δράσεων κοινωνικής υποστήριξης σε άτομα, οικογένειες και πληθυσμιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να υπάρξουν ανάλογες δράσεις το επόμενο διάστημα.

Αφήστε ένα σχόλιο