Νέα

Η ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου για την ανακύκλωσηΠροχωρά η αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών
Μετά την ολοκλήρωση της νέας ανάθεσης και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άνδρου και του νέου εργολάβου που ανέλαβε τις υπηρεσίες ανακύκλωσης, ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες αποκομιδής. Να σημειωθεί ότι ο νέος εργολάβος ήταν και ο μοναδικός που εκδήλωσε ενδιαφέρον στον διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή γνωστοποιεί ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών έχει, ήδη, πραγματοποιηθεί στη δημοτική ενότητα του Κορθίου, συνεχίζεται στη δημοτική ενότητα της Υδρούσας και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα προχωρήσει και στην περιοχή της Χώρας.
Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τον νέο εργολάβο επιδιώκει τη βέλτιστη λειτουργία της ανακύκλωσης, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων.
 
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

1 Comment

  • Η αποκομιδή όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Άνδρου άρχισε!!!! Δεν μας ενημερώνει όμως που τα πάει!!!! Γιατί δυστυχώς για τον εργολάβο που ανέλαβε δεν έχει χώρο αποθήκευσης και διαλογής που να πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτείται από την νομοθεσία (Σ.Μ.Α.Υ)

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio