Νέα

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, αρχίζουν τα μαθήματα μπριτζ στην Λέσχη ΑνδρίωνΣας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ. προσδιορίσθηκε να ξεκινήσουν τα μαθήματα Μπριτζ στο χώρο της Λέσχης Ανδρίων , με δάσκαλο τον ορισθέντα από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ (Ε.Ο.Μ.), τον κ. Γεώργιο Μεσθενέα ο οποίος θα διαθέσει και τον αναγκαίο εξοπλισμό και βιβλία .
Κατά την πρώτη συνάντηση, θα συζητηθούν επίσης σχετικά διαδικαστικά θέματα καθώς και το πρόγραμμα των μαθημάτων(ανά 15νθήμερο) .
Προκειμένου να συσταθεί το τμήμα, για να έχει ενδιαφέρον το άθλημα και να είναι βιώσιμη η λειτουργία του , είναι απαραίτητη η συμμετοχή ικανού αριθμού ενδιαφερομένων σε σταθερή βάση (τουλάχιστον 20).
Σας περιμένουμε προκειμένου να ενισχύσουμε την νέα προσπάθεια που θα προσφέρει στην ψυχαγωγία μας και θα συμβάλει ποιοτικά και ευεργετικά στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας.
Το Μπριτζ είναι αναγνωρισμένο Ολυμπιακό άθλημα , ένα πνευματικό- εγκεφαλικό παιχνίδι , το οποίο, χωρίς να στηρίζεται στον παράγοντα της τύχης, εκπαιδεύει και οξύνει τον νου με ευεργετικά αποτελέσματα, ψυχαγωγεί, αναπτύσσει νέες φιλίες, την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια, προωθεί τον αθλητικό τουρισμό, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και σε ευρύ φάσμα ηλικιών.
Για τους αδαείς,ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί η εμπειρία αρκετών “μυημένων” , οι οποίοι μιλούν για μία εξαιρετική εμπειρία που καθηλώνει δημιουργικά και ψυχαγωγεί.
Η Λέσχη Ανδρίων προτίθεται να εντάξει στις πνευματικές δραστηριότητές της και να προσφέρει στα μέλη της και όχι μόνο, σε όλους τους κατοίκους, επισκέπτες και διαμένοντες στο νησί μας, την δημιουργία τμήματος Μπριτζ στην ‘Ανδρο.

‘Ανδρος 17 Νοεμβρίου 2019

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο