Νέα

Γιατί όλα αυτό Σάββατο ρε παιδιά;

Ούτε Σάββατο τον Αύγουστο να ήτανε; Συναυλία του Μουσικού Συλλόγου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στη Χώρα , λευκή νύχτα στο Κόρθι, λευκή νύχτα στο Γαύριο και βεβαίως ένα σεμινάριο στο Βακόνι και όλα με διαφορά λίγων ωρών. Έγινε και του Αγίου Νικολάου αλλά τότε οι λόγοι ήταν εθνικοπατριωτικοί!

Ο ένας που μπορούσε τώρα να τα μοιράσει ήταν ο Δήμος που μασάει πάντα τη τσίχλα της ενωμένης Άνδρου αλλά  τίποτα, φτάνει που γίνονται.

Σκέψου τι φυγή θα γίνει μετά!

Το άλλο, ο Vanglouk πως θα τα προλάβει;

6 Σχόλια

 • Πάντα η γνωστή ασυνενοησία με ευθύνη όλων (Δήμου, Συλλόγων, ημών των ιδίων). Δεν υπάρχει θεραπία.

   • Mετά την υποβολή του σχολίου δεν υπάρχει περιθώριο διόρθωσης των ορθογραφικών λαθών όπως γίνεται στο fb.

   • Σε κάθε πάντως περίπτωση, παρά την αβλεψία εκ μέρους μου, οφειλόμενη στο μικρό μέγεθος των χαρακτήρων, από το σχόλιό μου, αυτό σε ενόχλησε (An) και όχι η ουσία; To Σάββατο, έχω υποχρέωση ως μία μέλος της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου ‘Ανδρου και ταυτόχρονα επιθυμία και οικογενειακή υποχρέωση για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας στο Κόρθι. Κάθε ένας από τους εμπλεκόμενους το δικό του καπετανάτο και ο κεντρικός συντονιστής, ο Δήμος, αμέτοχος ώστε να παρέμβει παρά μόνο ευχολόγια και ευχαριστήρια..

    • Γιάννη, το πρωτο ΣΚ του Δεκεμβρίου έγινε η εορταστικη εκδήλωση στην Χώρα. Το δεύτερο ΣΚ στο Μπατσί Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις. Έμενε λοιπόν το τρίτο ΣΚ και για Κόρθι και για Γαύριο το οποίο έχει τριήμερο εκδηλώσεων. Ο Μουσικός Σύλλογος με ποιον συνεννοήθηκε και προγραμμάτισε εκδήλωση το τρίτο ΣΚ ενώ έπεται και εορταστικό των Χριστουγέννων και θα μπορούσε? Και όλα αυτά γιατί; Μα διότι μετά τις 22 Δεκεμβρίου όπου κλεινουν τα Σχολεία θα εξαφανισθούν οι περισσότεροι με τα παιδιά τους προς την φιλόξενη Αττική και θα μείνουν μόνο οι γάτες που μετρούσες!!! Καλά Φώτα λοιπόν!!!

 • ‘Οπως είπα Γιώργο, είναι ευθύνη όλων των εμπλεκομένων. Μπορούσε η 9η Δεκεμβρίου να αξιοποιούνταν καλύτερα με αποτέλεσμα και ο κόσμος να μην ευχαριστηθεί και προσέλθει λόγω καιρού. Το πρόβλημα της φυγής των εορτών των Χριστουγέννων -γιατί περί φυγής πρόκειται- είναι μοναδικό .

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio