Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου ευχαριστεί και συγχαίρει…

 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου στους κατοίκους των Αποικίων 

για την ευρηματική και θαυμαστή τους δράση να ζωγραφίσουν με πρωτότυπα σχέδια τους κάδους απορριμμάτων 

«Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά, την ικανοποίηση και τις θερμές μου ευχαριστίες για την κίνηση των κατοίκων στα Αποίκια να ζωγραφίσουν τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην περιοχή τους. Πρόκειται για μία δράση δημιουργική, μια δράση αγνού ενδιαφέροντος με γνώμονα τον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και στόχο τον εξωραϊσμό του.
Όλοι εσείς, ομορφύνατε την περιοχή σας, δείξατε εμπράκτως το ενδιαφέρον για τον τόπο σας, με κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό του περιβάλλοντος και με συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του νησιού μας.
Στηριζόμαστε στη συνδρομή και συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας και η συμβολή της είναι ουσιαστική και πολύτιμη. Το ειλικρινές ενδιαφέρον των κατοίκων των Αποικίων, τους τιμά και δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για να αναδείξουμε ξανά την αξία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ως Δήμαρχος Άνδρου και εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, ήθελα να τονίσω ότι κάθε προσπάθεια των δημοτών μας είναι σημαντική και η προσφορά τους υποστηρίζει σε μεγάλο βαθμό το έργο μας. Μέσα σε ένα κλίμα αλληλοβοήθειας και συνεργασίας μεταξύ συλλόγων, εθελοντών και Δήμου, πετυχαίνουμε πολλά και θα πετύχουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερα.
Ο τόπος μας το αξίζει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους μας. Σας ευχαριστώ θερμά και ελπίζω το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι!

Για την Κατασκευή πλατείας στο Μπατσί

 

Στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος Άνδρου για τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση των περιοχών του νησιού, πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα σημαντικό έργο στο Μπατσί.
Πρόκειται για την κατασκευή της πλατείας κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που συμβάλλει στη γενική αισθητική βελτίωση της περιοχής.

Το σημείο είναι ιδανικό για να απολαύσει κανείς τη μαγευτική θέα του γραφικού λιμανιού και του υπέροχου φυσικού τοπίου. Έτσι, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να χαίρονται όμορφες εικόνες της φύσης και στιγμές ξεκούρασης.

Στις προσπάθειες του Δήμου μας για την κατασκευή της πλατείας στο Μπατσί, καθοριστική ήταν η συνδρομή της Ανδριώτισσας που διαμένει στην Αμερική κυρίας, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση του έργου και την ευχαριστούμε θερμά.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου στον νέο Δήμαρχο Τήνου Ιωάννη Σιώτο

Μετά τον πρόωρο θάνατο του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, που έφυγε πριν από μία εβδομάδα από τη ζωή, ο κ. Ιωάννης Σιώτος είναι ο νέος Δήμαρχος του νησιού. Ο κ. Σιώτος, που εξελέγη παμψηφεί μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης «Τήνος – Δημιουργική Πορεία», μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.

 


Στον νέο Δήμαρχο Τήνου, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης απέστειλε το εξής συγχαρητήριο μήνυμα:
«Με νωπές ακόμα τις μνήμες της απώλειας του αξιόλογου ανθρώπου και οικογενειάρχη, αγαπητού Δημάρχου Σίμου Ορφανού και εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στον νέο Δήμαρχο Τήνου, Ιωάννη Σιώτο.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας νέος άνθρωπος, νομικός επιστήμονας, ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση για προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο του εκλιπόντα Δημάρχου στο γειτονικό νησί της Τήνου.
Εύχομαι και πάλι στον Ιωάννη Σιώτο καλή δύναμη στο έργο του και τον διαβεβαιώνω ότι βρίσκομαι στη διάθεσή του για επικοινωνία και συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Άνδρου
Θεοδόσης Σουσούδης»

Ποιά είναι η κ. Φρόσω Κοκόλη , ένα βίντεο του 2011

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio