Νέα

Με συνεργασία φιλανθρωπικών σωματείων το πρόγραμμα ¨Αγαπώ και προσφέρω¨ στην Άνδρο.


 

 
Η φιλανθρωπική οργάνωση Κάριτας Νάξου – Τήνου, η οποία είναι φορέας της Καθολικής Εκκλησίας στην εκκλησιαστική επαρχία Νάξου – Τήνου και  περιλαμβάνει τα νησιά Νάξο, Πάρο, Τήνο, Άνδρο και Μύκονο,  σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων , την κοινωνική λειτουργό του Κ.Υ.Α., Μαρία Αλεξάκη και με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, εφαρμόζει το πρόγραμμα ¨Αγαπώ και προσφέρω¨ και στην Άνδρο.
Στα πλαίσια του προγράμματος λειτουργεί ο συμβουλευτικός σταθμός στη Τήνο ενώ για την Άνδρο όλη τη διαδικασία διεξάγει η κ. Μαρία Αλεξάκη.
Τα τελευταία δύο χρόνια επιδοτούνται 20 οικογένειες με το μηνιαίο ποσό των 50 ευρώ. Τα χρήματα διατίθονται για αγορά τροφίμων απο διάφορα καταστήματα του νησιού, ή  για αποπληρωμή μέρους του λογαριασμού ΔΕΗ ή πληρωμή αγοράς φαρμάκων.
Επίσης κατά διαστήματα και ανάλογα τη διαθεσιμότητα σε χρήματα, αυξάνεται το ποσό ή δίνεται η δυνατότητα εφάπαξ παροχής βοήθειας όπως για παράδειγμα φέτος τα Χριστούγεννα που επιδοτήθηκαν άλλες 8 οικογένειες με το ίδιο ποσό για αγορά τροφίμων.
Επίσης κατά διαστήματα στέλνονται και ρούχα ενώ πάντα υπάρχει η θέληση αντιμετώπισης    όποιας ανάγκης παρουσιαστεί.

1 Comment

  • Ευχαριστούμε την φιλανθρωπική οργάνωση Κάριτας Νάξου – Τήνου, που με το πρόγραμμα ”Αγαπώ και προσφέρω” συνδράμει το έργο του Συλλόγου μας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα και τη νέα χρονιά.
    Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio