Νέα

Ευχές με αιχμές στον Δήμαρχο Άνδρου

 
 

 

 
Μετά την απάντηση του Δήμαρχου Άνδρου στο δημοσίευμα της δημοτικής παράταξης Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, όπου ο Δήμαρχος αναφερόταν και στους τρεις συμβούλους του,  Άννα Βολίκα, Ανδρέα Βόσσο  και Μαρία Μαμάη που ανεξαρτητοποιήθηκαν λόγω διαφωνιών,
έρχεται η σειρά των τριών συμβούλων να απαντήσουν:
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018, κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ
Αγαπητέ κύριε Σουσούδη,
Λόγω των ημερών θα θέλαμε, κι εμείς με τη σειρά μας, να σας στείλουμε Ευχές για το 2018 και να σας υπενθυμίσουμε πως όταν αναφέρεστε σε εμάς, καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε πως αναφέρεστε σε αιρετούς και όχι σε έμμισθους ή άμισθους συμβούλους, οι οποίοι συχνά είναι υποχρεωμένοι να σας κάνουν υποκλίσεις και να ανέχονται σιωπηλά τα καπρίτσια σας…
Ευχόμαστε ολόψυχα το 2018 να σας δώσει Φώτιση και να καταλάβετε πως η εμπάθεια στο πρόσωπο μας, στο πρόσωπο των συμβούλων που σας εξέλεξαν δήμαρχο, η μικροψυχία και η « κατινιά » που χαρακτηρίζει τον πολιτικό σας λόγο, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στη συνείδηση των Ανδριωτών, εκθέτει όμως και ολόκληρο το νησί.
Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε « καλά μυαλά» και να σας υπενθυμίσουμε πως η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά τους αραχτούς και τους τεμπέληδες, αν και στο σχετικό σχόλιό σας « περί αραχτών», μάλλον αναφέρεστε στην προσωπική σας ιστορία ….Αντιλαμβανόμαστε πως σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε πως υπάρχουν άνθρωποι που επιβιώνουν, ευτυχώς για τον τόπο μας, όπως κι εμείς με πραγματική και σκληρή εργασία, χωρίς να θυσιάζουμε την αξιοπρέπεια μας και χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι να φυλάμε «κατουρημένες ποδιές» προκειμένου να σας γίνουμε αρεστοί.
Είθε το 2018 να πάψετε να βρίσκεστε σε μόνιμη σύγχυση και να το αποδεικνύετε καθημερινά, εξωτερικεύοντας άτσαλα τον μόνιμο πανικό που σας διακατέχει… Είναι τουλάχιστον θλιβερό, την στιγμή που η κοινωνία βογκάει εξαιτίας υπέρογκων λογαριασμών, εσείς να επιδίδεστε στην εξαγορά συνειδήσεων και υποκριτικά να προσπαθείτε να μας πείσετε πως όλα βαίνουν καλώς…
Όσο κι αν χρησιμοποιείτε εκβιαστικό λόγο, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα ελέγχουμε τις δημοτικές διαδικασίες μέχρι την τελευταία στιγμή της παρούσας θητείας μας, διότι αυτό αποτελεί κυρίαρχη υποχρέωση απέναντι στους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν.
Κανένας από εμάς δεν εγκατέλειψε το νησί κύριε Σουσούδη, ΟΛΟΙ εγκατέλειψαν εσάς και τους επικίνδυνους χειρισμούς σας. Οι προκλήσεις στην Υδρούσα είναι πολλές και τις γνωρίζετε καλά . Δυστυχώς όμως, αντί να βοηθήσετε να λυθούν τα τεράστια προβλήματα, αντί να αφουγκραστείτε τους πολίτες, όταν δεν βρίσκεστε σε διακοπές βέβαια…, κυνηγάτε φαντάσματα και φανταστικούς εχθρούς, επαναλαμβάνοντας εμμονικά, εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια, πως για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι…
Όσους άμισθους ή έμμισθους συμβούλους κι αν έχετε δίπλα σας, όσοι κι αν σας πλαισιώσουν στα πανηγύρια και στις δεξιώσεις που τόσο αγαπάτε, αυτόν τον τόπο εσείς τον οδηγείτε στην καταστροφή και στην υποβάθμιση, γιατί «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…»,όπως σοφά λένε οι συντοπίτες μας.
Βεβαίως, κάνοντας την αυτοκριτική μας, ομολογούμε πως σφάλαμε κι εμείς που σας εμπιστευτήκαμε και σας εκλέξαμε Δήμαρχο. Έχουμε μερίδιο ευθύνης το οποίο αποδεχόμαστε, σας διαβεβαιώνουμε όμως, πως ποτέ δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε, όσες πιέσεις κι αν ασκείτε, αυτούς που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μας τους κόπους τους, το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους, και του νησιού μας.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018, κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ
Δημοτικοί Σύμβουλοι Άνδρου
Άννα Βολίκα Ανδρέας Βόσσος Μαρία Μαμάη

1 Comment

  • Ατυχώς για τους Δημότες, το 2019 αργεί………όταν με το καλό έρθει ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΩΜΩΣΕΙ Ε ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    Η μόνη καλή υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε¨κύριοι¨που χωθήκατε στα κοινά της Άνδρου, μέλη των συμπολιτεύσεων και αντιπολιτεύσεων της τελευταίας 15ετίας, είναι ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΑΣ. Σας έχουμε σιχαθεί ΟΛΟΥΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο