Νέα

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο της "Αγριδιώτισσας" έκοψε τη πίτα του



 

 

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στο SEA SATIN NINO στον όρμο Κορθίου, έκοψε τη πίτα του το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του  Ιερού Ναού  Εισοδίων της Θεοτόκου Γιαννισαίου, της “Αγριδιώτισσας”

στο συμβούλιο συμμετέχει ο κ.  Ανδρέας Τηνιακός, η κ. Ειρήνη Αντωνέλου, η κ. Μίνα Γιαννίση, η κ. Αγγελική Καρπούζη, ο κ. Γιώργος Γιαννίσης και ο κ. Λεωνίδας Σκόρδος

 
 

Στον χαιρετισμό της  η κ. Αγγελική Καρπούζη γνωστοποίησε ότι  , εδώ και καιρό το εκκλησιαστικό συμβούλιο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα

για την αναστήλωση της ερειπωμένης μικρής  εκκλησίας  της Ζωοδόχου Πηγής στη θέση “Σληές¨ πάνω από το Γιαννισαίο.

Mε τα πρώτα χρήματα έγινε η μελέτη και  έχει κατατεθεί η άδεια αναστήλωσης  στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Το εκκλησάκι βρἰσκεται μέσα σε χωράφι χωρίς εύκολη πρόσβαση και η αναστήλωσή του στηρίζεται αποκλειστικά στην συνδρομή του κόσμου.

 

τα  κεράσματα ήταν σπιτικά και νόστιμα


 
 

και η κυρία Ειρήνη Χαλά  χάρισε σε όλους όμορφα σαπούνια  που φτιάχνει η ίδια.

 

φωτογραφίες: Φώτο Άνδρος


 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

 
 
 

 

1 Comment

  • πάρα πολύ ωραία παρουσιάσατε την εκδήλωση,εγώ σήμερα έστειλα στον κο Μάκη τρείς φωτογραφίες της εκκλησούλας για να τις δημοσιεύατε με το κείμενο, η φθορά της από κοντά είναι πολύ μεγαλύτερη,είναι έτοιμος να καταρρεύσει ο νότιος τοίχος και η πρόσοψη .Ο χρόνος πιέζει να προλάβουμε ,αλλά δυστυχώς όλα αυτά είναι χρονοβόρα.Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα αρχικό ποσόν ώστε μόλις εκδοθεί η άδεια να αρχίσουμε.Εσείς αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις φωτογραφίες..Σας ευχαριστούμε άλλη μιά φορά από καρδιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio