Νέα

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Επαγγελματικού Λυκείου Άνδρου έκοψε την πίτα του

” Ο Σύλλογός Γονέων & Κηδεμόνων Επαγγελματικού Λυκείου Άνδρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018  στο «Swell» στο Νειμποριό της Άνδρου, παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Αγγελικής Μπληζιώτη, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων και πολλών φίλων. Το φλουρί της πίτας έτυχε στον κ. Γιάννη Χαλά.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιάκωβο Κουρτέση, Πρόεδρο της «Andros Maritime Association» και την σύζυγό του.
 

Ο κ. Κουρτέσης προσκεκλημένος του συλλόγου στην εκδήλωση, μίλησε για την σημαντικότητα της ναυτιλίας και των συναφών επαγγελμάτων, τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να δημιουργηθεί Ναυτική Ακαδημία στην Άνδρο. Μόλις ενημερώθηκε για το λόγο αυτής της εκδήλωσης, που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά στολών στους μαθητές του ΕΠΑΛ, αμέσως προθυμοποιήθηκε, με την ιδιότητά του, να καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της αγοράς τους.

Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την προσφορά και ευχόμαστε να τον μιμηθούν σε αυτό και άλλοι επιφανείς Ανδριώτες, γιατί το σχολείο μας έχει πραγματικά πολλές ανάγκες.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή.
Σας ευχόμαστε να έχετε μία δημιουργική χρονιά, με υγεία, αγάπη, ειρήνη ευημερία, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή επιτυχία στους μαθητές της Γ’ τάξης στις πανελλαδικές εξετάσεις.”

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Πρόεδρος: Σμαρούλα Κουρτέση-Βιδάλη

Αντιπρόεδρος: Χρυσούλα Κοντού

Γραμματέας: Βαγγέλης Καραουλάνης

Ταμίας: Ζάννα Ζαννή

Μέλη: Λεωνίδας Στρατής, Ειρήνη Πιτσιδοπούλου-Λογοθέτη

Αφήστε ένα σχόλιο