Νέα

Απάντηση Δήμου Άνδρου για τις τρεις γεωτρήσεις στο ΜπατσίΣε απάντηση των καταγγελιών που έγιναν από τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους της Υδρούσας και δημοσιεύτηκαν σε τοπική ιστοσελίδα, σχετικά με τις τρεις γεωτρήσεις του Μπατσίου και τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, η δημοτική αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι η εικόνα «εγκατάλειψης» που περιγράφεται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τους δημότες μας αναφορικά με την κατάσταση λειτουργίας των εν λόγω γεωτρήσεων. Στην περιοχή του Μοναστηριού της Αγιάς, από όπου υδρεύεται η Δημοτική Κοινότητα Μπατσίου, υφίστανται τρεις γεωτρήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση της περιοχής.
Αρχικά, η πρώτη γεώτρηση λειτουργεί κανονικά. Όσον αφορά τη δεύτερη, ήταν σε λειτουργία κανονικά μέχρι πριν έναν μήνα περίπου, όταν με την κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας καταστράφηκε ο πίνακας και έπαψε να λειτουργεί εξαιτίας πτώσης κεραυνού. Τέλος, η τρίτη από τις γεωτρήσεις βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης.
Ο Δήμος Άνδρου έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων των γεωτρήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές λεπτομέρειες και έως το Πάσχα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Υπενθυμίζεται δε ότι στις δεξαμενές Γαυρίου και Μπατσίου λειτουργεί σύστημα αυτόματης ειδοποίησης, μέσω κινητού τηλεφώνου, στην περίπτωση που η στάθμη του νερού πέσει κάτω από τα όρια επιφυλακής

1 Comment

  • Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΛΟΥΣΚΑ Η ΠΛΟΥΣΚΑ , ΠΟΥ ΥΔΡΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΤΣΙ ΞΥΛΟΚΑΡΥΔΑ ΚΥΠΡΙ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ , ΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΤΙΣ ΤΑΞΗΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ) 30.000.000 ΔΡΧ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΑΝΤΛΙΩΝ ΑΝΤΛΙΩΣΤΑΣΙΩΝ , ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΛΠ . Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΤΗ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio