Νέα

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο Άνδρου


 

Στην πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο Δήμος Άνδρου και η διαδικασία της επιλογής τους θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Στο πλαίσιο των προσλήψεων που γίνονται σε όλους τους δήμους της χώρας, στον Δήμο Άνδρου θα προσληφθούν συνολικά 11 άτομα.
Οι ειδικότητες και ο αριθμός των θέσεων για καθεμία είναι: Οδηγοί αυτοκίνητων (2), εργάτες βοηθητικού προσωπικού (εργάτες καθαριότητας) (2), τεχνίτες υδραυλικοί (1), ηλεκτρολόγοι (2) και προσωπικό καθαριότητας (4).
Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Όσον αφορά τη διαδικασία και τις προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.dikaiologitika.gr
Αναλυτικά το ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο:
file:///C:/Users/user/AppData/Local/Packages/Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe/TempState/Downloads/document%20(1).pdf

Αφήστε ένα σχόλιο