Νέα

Ο Σύνδεσμος Στενιωτών Άνδρου βραβεύει τον αρχιτέκτονα και ερευνητή κ. Νίκο Βασιλόπουλο
Το Σάββατο  3 Φεβρουαρίου 2018, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Στενιωτών Άνδρου , κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας,  βράβευσε τον Νίκο Βασιλόπουλο απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για το επιστημονικό, ερευνητικό και συγγραφικό του έργο.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο κ. Νίκος Βασιλόπουλος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η δεκάχρονη προσπάθεια του να μελετά  τους οικισμούς της Άνδρου, επιβραβεύεται από τους συμπολίτες του και η χαρά του είναι  πολύ μεγαλύτερη επειδή η επιβράβευση προέρχεται από τον τόπο καταγωγής του, τις Στενιές, όπου όχι μόνο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δύο γονείς του αλλά και ο ίδιος πήγαινε  από τότε πού θυμάται τον κόσμο για να δει εκεί όλους τους συγγενείς του.

Τέλος ευχαρίστησε για την τιμή που του έκανε ο Σύνδεσμος Στενιωτών και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει πράξη στην Άνδρο, το μάθημα της Αρχιτεκτονικής που είχε αντικείμενο την ιστορία της Πολεοδομίας και που αποκαλύπτει τον τρόπο που  χτίζουν διαχρονικά οι κοινωνίες τα οικιστικά τους συγκροτήματα.
.

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio