Νέα

Κατάσχεση αλιευμάτων από το Λιμεναρχείο Άνδρου
Κατά τη διάρκεια τακτικής περιπολίας του ΠΛΣ-111 του Λιμεναρχείου Άνδρου, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018,  εντοπίστηκε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος, το οποίο διενεργούσε αλιεία με δίχτυα, χωρίς να έχει δηλώσει έναρξη αλιευτικής δραστηριότητας και χωρίς να λειτούργει η δορυφορική συσκευή αυτομάτου εντοπισμού (vms) του σκάφους.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων στον κυβερνήτη του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους και κατασχέθηκαν αλιεύματα βάρους 117,21 κιλών τα οποία θα διατέθηκαν στο Εμπειρικιο γηροκομείο και στο Κέντρο Υγείας της Άνδρου για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων του.

2 Σχόλια

  • Έτσι μπράβο συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα Επιπλέον έπρεπε να τους Δώσουν κλήση Να πληρώσουν ένα ποσόν Έσοδα για το Λιμενικό ταμείο Καλή αρχή Θζny

  • Καλά νέα και πιθανώς μια καλή αρχή καθώς στο νησί επιχειρούν παράνομα ντόπιοι και ξένοι κατ’ευφημισμόν “ψαράδες”…. Αν γίνει και κάποια σύλληψη για δυναμίτη ή για νυχτερινό με μπουκάλες, τότε πραγματικά θα πειστούμε ότι έχουμε πάρει στα σοβαρά την διαφύλαξη των θαλάσσιων πόρων του νησιού. Το χρωστάμε στις θάλασσα που μας ανέθρεψε και μας έκανε να ξεχωρίζουμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio