Νέα

Η Άνδρος υποδέχεται το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικών Κέντρων


Στην Άνδρο πραγματοποιείται το «Bridge between European Cultural Centres» , από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2018 .
Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης, ανταλλαγής εμπειριών και συμβουλευτικής, το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολιτιστικών διαχειριστών από την Ουκρανία, τη Σερβία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία. την Αυστρία, τη Λετονία και το Κόσοβο.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να υποστηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό των πολιτιστικών κέντρων της Ευρώπης, προκειμένου αυτό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις τρέχουσες επαγγελματικές και κοινωνικές προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.
Από το 2008, το πρόγραμμα έχει υποστηρίξει την κινητικότητα 106 συμμετεχόντων από 70 διαφορετικά πολιτιστικά κέντρα που εδρεύουν σε 17 ευρωπαϊκές χώρες.


Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΠΛΕΓΜΑ» (www.plegma.org (link is external) [1]), συνεργαζόμενου μέλους του European Network of Cultural Centres. Στο πρόγραμμα «Bridge between European Cultural Centres» συμμετέχει από την Άνδρο η Ειρήνη Πιττακίδου.
Την διοργάνωση φιλοξενεί το Πλέγμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio