Νέα

5η ομάδα Ολλανδών εθελοντών καθαρίζει μονοπάτια της Άνδρου…

Σάββατο 31 Μαρτίου & Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Τις δύο αυτές  ημέρες  οι Ολλανδοί εθελοντές μαζί με τους οδηγούς τους δούλεψαν  σε μία νέα κυκλική διαδρομή από Άνω Απροβάτου μέχρι κάτω την παραλία Κούτσι , την Κυριακή στον καθαρισμό πήραν μέρος και ντόπιοι εθελοντές μετά από κάλεσμα του Andros Routes .

Το γεύμα του Σαββάτου πρόσφερε ο Σύλλογος Απροβάτου  στο “Μπαλκόνι του Αιγαίου”   μαζί με κάποιους φίλους του  χωριού που ήρθαν  στην γνωστή ταβέρνα για να γνωρίσουν από κοντά τους ξένους εθελοντές και να τους ευχαριστήσουν για το έργο που προσφέρουν.

Μετά το γεύμα του Σαββάτου  τους έγινε ξενάγηση στον Πύργο του Αγίου Πέτρου


Και την Κυριακή επισκέφθηκαν  το Αρχαιολογικό Μουσείο της Παλαιόπολης  και μετά ήρθαν στη Χώρα όπου θα μείνουν στη πανσιόν  Stella’s στο Νιμποριό και θα δουλέψουν 2 μέρες σε μονοπάτια της στη Σταυροπέδα και  πάνω από το Νιμποριό

Παρασκευή  30 Μαρτίου 2018


Έφθασε με το απογευματινό πλοίο, την Παρασκευή  30 Μαρτίου 2018, η 5η κατά σειρά,  ομάδα Ολλανδών  που θα συνδυάσουν διακοπές στην Άνδρο και εθελοντική εργασία φροντίδας στα μονοπάτια της με την ομάδα Andros Routes.


Με το βανάκι του Δήμου έφτασαν στα Irene Studios στον Άγιο Πέτρο και αργότερα συναντήθηκαν με τους εθελοντές της Άνδρου στο εστιατόριο “Τρία αστέρια ” του κ. Πέτρου Χαλά που τους πρόσφερε δωρεάν το δείπνο.

Η  12μελής ομάδα θα μείνει μέχρι την Πέμπτη 5 Απριλίου και θα δουλέψει σε μονοπάτια στη περιοχή της Υδρούσας, της Χώρας  και του Κορθίου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο