Νέα

Έρχονται και φέτος οι κτηνίατροι για δωρεάν έλεγχο σε γαϊδούρια και μουλάρια της Άνδρου

Η ετήσια επίσκεψη των κτηνιάτρων στην Άνδρο για την φροντίδα ιπποειδών  γίνεται εδώ και περίπου 10 χρόνια.  Στόχος των επισκέψεων αυτών  είναι να προσφέρει βοήθεια σε όλους τους ιδιοκτήτες  ζώων εργασίας  της Άνδρου.

Επίσκεψη στην Άνδρο από Τρίτη 29 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 

Το 2017 εξετάστηκαν περίπου 147 γαϊδούρια και μουλάρια συν μερικά άλογα εργασίας. Η φροντίδα  είναι ελεύθερη και υποστηρίζεται από το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (Animal Action) και το φιλοζωϊκό ίδρυμα The Donkey Sanctuary UK.

Το Πρόγραμμα  για τα ιπποειδή είναι μοναδικό στην Ελλάδα όχι μόνο λόγω της παροχής φροντίδας και θεραπείας αλλά και για τη σημαντική παροχή γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων στους ιδιοκτήτες, χαρίζοντας τους έτσι την ικανότητα να φροντίζουν τα ζώα από τα οποία εξαρτώνται ακόμα και όταν η ομάδα μας έχει φύγει απο την περιοχή τους.

Φέτος είμαστε πολύ τυχεροί που καλωσορίζουμε 4 επαγγελματίες και μεταξύ αυτών και  η Κλεοπάτρα Τριανταφύλλου που είναι ένας από τους κορυφαίους κτηνιάτρους ιπποειδών στην Ελλάδα.
Αυτή η επίσκεψη είναι αυτοχρηματοδοτούμενη εντούτοις οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες και επίσης τυχόν προσφορές γεύματος ή βραδινό γεύμα θα είναι και αυτές ευπρόσδεκτες.

Η επίσκεψη της GAWF το 2009

κ

Αφήστε ένα σχόλιο