Νέα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς έχει δύο λόγους που θέλει να ευχαριστήσει το Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς Άνδρου,

όπου το εκπροσωπούν οι :

Μπακάρας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος),

Ξένου Μαρία ( Αντιπρόεδρος),

Δουδουσάκη Αικατερίνη (Γραμματέας)

και Κουλιά Μαρία –Φρατζέσκα( Ταμίας)

με δύο ευχαριστήριες  επιστολές εκφράζει την   βαθειά ευγνωμοσύνη του και τις θερμές ευχαριστίες του στο   Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη

για την:


1) κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους  της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του  με προορισμούς : Τολό – Ναύπλιο – Επίδαυρο – Μυκήνες, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 /03/ 18 έως την Κυριακή 01 / 04 / 18 ,

και 2)
κάλυψη του κόστους αντικατάστασης δώδεκα (12) κουφωμάτων παραθύρων και μία (1) θύρας που έχρηζαν αλλαγή, καθώς και της αγοράς ενός (1) πολυμηχανήματος εκτύπωσης, φωτοτυπίας και τηλεομοιοτυπίας (fax).

Οι δύο επιστολές :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΜΕΣΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ
Προς Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη
Άνδρος, 15- 05 – 2018
ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1
ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή για την επιχορήγηση της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαριάς Άνδρου».

Εμείς, το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς Άνδρου, όπου το εκπροσωπούν οι : Μπακάρας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος), Ξένου Μαρία ( Αντιπρόεδρος), Δουδουσάκη Αικατερίνη (Γραμματέας) και Κουλιά Μαρία –Φρατζέσκα( Ταμίας), θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την βαθειά ευγνωμοσύνη μας, γιατί σε καιρούς ιδιαίτερα χαλεπούς, το ίδρυμά σας φροντίζει, ώστε τα παιδιά να τυγχάνουν εμπειρίες μάθησης που αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Τουτέστιν, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας, με την ευγενική χορηγία σας, καθώς είναι κοινώς αποδεκτό ότι η μουσειακή αγωγή αποτελεί βασικό μέσο γνώσης, σκέψης και πολυεπίπεδης εμπειρίας. Σε αυτή μας την προσπάθεια, χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, που με δωρεές σαν και αυτή, βοηθούν ώστε να μην αποκτήσουν οι μαθητές στείρα γνώση για την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά να καταφέρουν να δουν τα παιδιά από κοντά την πολιτισμική μας κληρονομιά και να κατανοήσουν καλύτερα την ιστορία που διδάσκονται στις σχολικές τάξεις.

Η κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους από το Ίδρυμά σας της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής μας με προορισμούς : Τολό – Ναύπλιο – Επίδαυρο – Μυκήνες, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 /03/ 18 έως την Κυριακή 01 / 04 / 18 , δημιούργησε συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές και «επένδυσαν» στη μάθηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας. Κυρίως, έδωσε στους μαθητές ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης που όντας σε μια νησιωτική περιοχή αποκλείονται αυτόματα από αυτές.
Μια προσδοκία ετών ικανοποιήθηκε. Ευτυχώς, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας, προσφοράς και αγάπης, κυρίως προς τα παιδιά!
Μετά τιμής,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μπακάρας Κωνσταντίνος 
Η Γραμματέας
Δουδουσάκη Αικατερίνη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2
ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή για την επιχορήγηση των κουφωμάτων των παραθύρων και της θύρας και του μηχανήματος τηλεομοιοτυπίας στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαριάς Άνδρου»
Εμείς, το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς Άνδρου, όπου το εκπροσωπούν οι : Μπακάρας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος), Ξένου Μαρία ( Αντιπρόεδρος), Δουδουσάκη Αικατερίνη (Γραμματέας) και Κουλιά Μαρία –Φρατζέσκα( Ταμίας), θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την βαθειά ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στις ανάγκες του σχολείου.
Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Και βέβαια, από αυτό δεν εξαιρούνται τα σχολεία, καθώς η αδυναμία της πολιτείας και του Δήμου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους, συντελούν τόσο στην μη εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας, όσο και στη δυσχέρεια του μορφωτικού και διδακτικού έργου των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σ’ αυτήν.
Χάρη σε εσάς λοιπόν, καταφέραμε να αντικαταστήσουμε δώδεκα (12) κουφώματα παραθύρων και μία (1) θύρα που έχρηζαν αλλαγή, καθώς και την αγορά ενός (1) πολυμηχανήματος εκτύπωσης, φωτοτυπίας και τηλεομοιοτυπίας (fax).

Η αγορά πολυμηχανήματος ήταν αναγκαία, γιατί τα υπάρχοντα είχαν βλάβη και συνεπώς δυσκολευόταν το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών στην κατανόηση της ύλης από τους μαθητές και η επικοινωνία του σχολείου με κρατικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς.
Η αντικατάσταση των ξύλινων κουφωμάτων των παραθύρων και της θύρας με αλουμίνια βελτίωσε τις συνθήκες μάθησης των παιδιών, ο χώρος έγινε πιο ζεστός και φιλόξενος και οι μαθητές του σχολείου αισθάνονται οικεία. Και αυτό, γιατί τα κουφώματα ήταν ξύλινα και δεν έκλειναν καλά, με αποτέλεσμα τις κρύες ημέρες του χειμώνα να διαπερνάει το κρύο και τις βροχερές ημέρες να εισχωρεί η βροχή και να πλημμυρίζει τις αίθουσες. Ακόμη, υπήρχαν και παράθυρα που λόγω της αυξημένης υγρασίας του νησιού είχαν «φουσκώσει » και δεν ανοιγόκλειναν με ευκολία.
Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και αποδεικνύει την αγάπη σας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο του Συλλόγου μας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σε μια εποχή μάλιστα, που επικρατεί ο εγωκεντρισμός και η αδιαφορία. Το έργο σας αντιπροσωπεύει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς που διέπει το Ίδρυμά σας.
Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης που μας διδάξατε με αυτή την ευγενική σας χορηγία.

Μετά τιμής,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Μπακάρας Κωνσταντίνος

Η Γραμματέας  Δουδουσάκη Αικατερίνη

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio