Νέα

Ο Δήμος Άνδρου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Στάθης Σπέρτος ευχαριστούν τον κ. Ελευθέριο Πολέμη για την προσφορά του στα Αποίκια


Ο Δήμος Άνδρου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Στάθης Σπέρτος, εκπροσωπώντας τους κατοίκους των Αποικίων, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον εφοπλιστή κ. Ελευθέριο Πολέμη για τη συνολική του προσφορά στο χωριό.
Η ανταπόκρισή του στις ανάγκες των συντοπιτών του αποδεικνύει τη μεγάλη του αγάπη για την Άνδρο και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Αποίκια. Ανέκαθεν, με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει, τόσο με την αξιοποίηση της Μονής της Αγίας Ειρήνης, όσο και με υπόλοιπες δράσεις του, ο κ. Πολέμης επιδεικνύει κοινωνική ευαισθησία και φροντίζει να δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας στους κατοίκους της Άνδρου.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Πολέμη για την οικονομική υποστήριξη στον «Σύλλογο Απανταχού Αποικιανών Άνδρου», για τη προσφορά του στον καθαρισμό του χωριού με χορτοκοπτικά, καθώς και για τη συνδρομή του στις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν στη γέφυρα της περιοχής, παρέχοντας πρόσβαση στην Πυθάρα.

Παράλληλα, σημαντική είναι η συνεισφορά του στις εργασίες συντήρησης του σχολείου Αποικιών και στον εξωραϊσμό του αθλοθεάτρου Αποικίων, με την αντικατάσταση των μπασκετών του γηπέδου και την προσθήκη παιχνιδιών-οργάνων για τους μικρούς μας φίλους.
Η αφιλοκερδής προσφορά του κ. Ελευθέριου Πολέμη είναι πραγματικά συγκινητική και αξίζει συγχαρητηρίων.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Άνδρου
φωτογραφίες:  vanglouk- photo andros

Αφήστε ένα σχόλιο