Νέα

Νησιώτικο γλέντι στο Μπατσί


Γύρω από την παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Μπατσί στήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018,   το  παραδοσιακό γλέντι  του “Αιγαίου Μέθεξις” με τον Νίκο Οικονομίδη και την ορχήστρα του που έπαιξαν νησιώτικα απ’ όλο το Αιγαίο .

Ήταν η δεύτερη ανοικτή εκδήλωση του προγράμματος και με μεγάλη προσέλευση κόσμου από όλη την Άνδρο και όχι μόνο.


2 Σχόλια

  • Ωραία η εκδήλωση, αλλά σε τελείως ακατάλληλο χώρο. Είναι δυνατόν το γλέντι να γίνεται στον μικρό προαύλια χώρο εκκλησίας, με την εκκλησία ανοιχτή και τον ιερέα σε χρέη φύλακα έξω από την πόρτα της;;; Ποιός εγκέφαλος συνέλαβε αυτή την ιδέα;;;

  • Προς τον έξυπνο ….. Ανδριώτη . Οι Αιγαίου Μέθεξις επιλέγουν παλαιούς παραδοσιακούς χώρους για τις εκδηλώσεις τους , εκείνοι επέλεξαν τον ναό και έγινε ένα φανταστικό γλέντι ..!!!!!!!!! Σαφώς και ο ναός έπερεπε να ήταν ανοιχτός για να προσκυνά ο κόσμος και όσο για τον ιερέα που θα έπρεπε να καθίσει στα χωράφια ;;;;;;;;; . Καθόταν με την εκκλησιαστική επιτροπή και επέβλεπαν το εσωτερικό του ναού . Ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος ….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio