Νέα

16 χρόνια Aegean Arts Circle16 χρόνια κλείνει φέτος  το , που είναι μία καλοκαιρινή συνάντηση  συγγραφέων από όλο τον κόσμο στην Άνδρο για σεμινάριο δημιουργικής γραφής  και εναλλακτικό τουρισμό   που διοργανώνει η Amalia Melis.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Andros Holiday στο Γαύριο,  από την Τετάρτη 27 Ιουνίου έως το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 και αρχηγός της ομάδας φέτος  είναι  η   Kathryn “Kitsi” Watterson, βραβευμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας 9 βιβλίων από τα οποία τα τρία έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα με τα αξιοσημείωτα βιβλία των  New York Times.


Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 7:30μμ το βράδυ, σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της “Kitsi” Watterson

I HEAR MY PEOPLE SINGING
Voices of African American Princeton

που αναφέρεται σε ιστορίες  50 μελών της Αφροαμερικανικής κοινότητας του Πρίνστον, που  είναι τόσο αλληλένδετες με την πόλη και το πανεπιστήμιο όπως είναι με την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών,

φωτογραφίες από παλαιότερες συναντήσεις συγγραφέων του  Aegean Arts Circle

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio