Νέα

Δήμος Άνδρου: Λήψη μέτρων για την αυξημένη κυκλοφορία στο λιμάνι του Γαυρίου

Λόγω της αυξημένης κίνησης στο κεντρικό λιμάνι του Γαυρίου και των προβλημάτων κυκλοφορίας που επιφέρει η ταυτόχρονη παρουσία πλοίων από και προς αυτό, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης συγκάλεσε σήμερα, 26 Ιουνίου 2018, το μεσημέρι, επείγουσα σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς στο Δημοτικό Κατάστημα Γαυρίου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Λιμενάρχης Άνδρου κ. Θεόδωρος Κραψίτης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Άνδρου κ. Βασίλης Μάινας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Γαυρίου κ. Λεωνίδας Λάβδας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου κ. Χρήστος Παπαΐωάννου και ο Υποδιοικητής κ. Δημήτρης Πρινιωτάκης, η Αντιδήμαρχος Γαυρίου κα. Ανδρονίκη Μαμάη, ο αντιδήμαρχος Κορθίου κ. Ιάκωβος Σκόρδος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου κ. Κώστας Μούλας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρης Λάσκαρης, καθώς και ο άμεσος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Άνδρου κ. Γιώργος Βλάμης.
Έπειτα από διαλογική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων στη σύσκεψη, αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα από το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία στο λιμάνι κατά τις περιόδους αιχμής, προσέλευσης και αποχώρησης αυτοκινήτων και επιβατών.

4 Σχόλια

 • MA ΚΑΛΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ? ?
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ? ?
  ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ !!!
  ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΝΑ ΛΕΕΕΙ ΤΙΣ ….ΣΟΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΑΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΣΑΝ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ .
  ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .
  ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΑ.
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΜΠΟΥΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

 • η τραγική κατάσταση που βρίσκεται το ΓΑΎΡΙΟ, έχει ονοματεπώνυμα του απολύτως τίποτα για αυτόν τον τόπο,για αυτήν την πόρτα εισόδου της Ανδρου κύριοι.
  Κυριάκος θωμάς ,τότε Δήμαρχος Υδρούσας, ‘αφησε τα κονδύλια να περνούν και το μόνο που έκανε με την συγκατάθεση και του μεαγαλοσυμβούλου του Βόσσου αλλά και Βλάμη τότε…πήραν την μαρίνα απο το φυσικό λιμάνι του Γαυρίου κια την έθιαξαν στα γρήγορα στο Μπατσί,καταστρέφοντας την αμμουδιά μας.
  Η μελέτη της μαρίνας Γαυρίου σε συνδυασμό και παράλληλα με την όλη κατασκευή της λεγόμενης Γ’ φάσης του λιμένα και του περιφερικαού δρόμου, ποτέ δεν προχώρησε εξαιτίας τους και σήμερ αβιώνουμε αυτά τα χάλια κύριοι.
  Ηρθε ο Γληνός και δεν έκανε τίποτα στη συνέχεια κια ο Σουσούδης πάλι τίποτα και έτσι είμαστε εδώ !

 • Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!
  Προσέξτε τον Σουσούδη με τα χέρια σταυρωμένα!!!
  Η Μαμάη επίσης με χέρια σταυρωμένα!!!
  Ο Λάσκαρης σε στάση προσευχής!!!
  Στο τραπέζι δεν υπάρχει ούτε μια κόλλα χαρτί….
  κατά άλλα έκαναν σύσκεψη για το λιμάνι 26 Ιουνίου & αφού ο Δ.Σταυρόπουλος έγραψε το άρθρο στο ΄΄Εν Άνδρω΄΄
  Πόσο ακόμη χρόνο θα μας κοροιδεύεται;;;;
  Αντε λοιπόν μεχρι τον Μάη του 2019…….
  Έχετε ήδη φύγει…..καταλάβετε το

 • Αν υπάρχει βίντεο της διαλογικής συζήτησης θερμοπαρακαλω να το ανεβάσετε…..
  Η απόφαση λήψης μέτρων (σε μάκρος και κυρίως βάθος) είναι επίπονη και συναρπαστική και πρέπει να την πληροφορείται ο ταπεινός δημότης!

Αφήστε ένα σχόλιο