Νέα

Τουρνουά Τένις στην Άνδρο!

Καλοκαίρι με Τένις στην Άνδρο! Το αθλητικό σωματείο «ΒΙΒΙΑΝΑ Sports Club» με συμμετοχή του «Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΗ», σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό τουρνουά τένις για να απολαύσετε το νησί παρέα με το αγαπημένο σας άθλημα. Σας περιμένουμε!

Το αθλητικό σωματείο «ΒΙΒΙΑΝΑ Sports Club»προκηρύσσει το 1o ΑΝDROS TENNIS OPEN 2018.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Κυριακή 12 έως την 17η Αυγούστου 2018 (οπότε και θα διεξαχθούν οι τελικοί, οι απονομές και η δεξίωση) στις εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου «ΒΙΒΙΑΝΑ Sports Club» στις Στενιές και στις εξής κατηγορίες:

1.ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ
2.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ 13 ΕΤΩΝ
3.ΓΥΝΑΙΚΕΣ
4.ΑΝΔΡΕΣ-ROOKIES (αρχάριοι-όσοι παίζουν έως 2 χρόνια)
5.ΑΝΔΡΕΣ-OPEN

Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την 10η Αυγούστου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην σελίδα «Bibiana Sports Club» στο facebook μέχρι τις 11 Αυγούστου
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές:
α) με email στο [email protected]
β) στο τηλέφωνο 6984249930 καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-22.00
γ) με inbox στην σελίδα “Bibiana Sports Club” στο facebook
Στις δηλώσεις θα πρέπει να αναγράφεται Ονοματεπώνυμο, Κατηγορία αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες από 8 συμμετοχές ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου διεξαγωγής ή την σύμπτυξη των κατηγοριών.
Ώρες Διεξαγωγής των Αγώνων
Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10.00 πμ.
Εάν υπάρξει δυσκολία με την κατάρτιση του προγράμματος η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει αγώνες και νωρίτερα.

Όροι Διεξαγωγής
2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) με το σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.
Για τον 1ο γύρο και μόνο θα ισχύσει ο κανονισμός του Αναπληρωματικού σε αναμονή (Alternative on call) ο οποίος θα πρέπει είτε να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις, ή να παρουσιαστεί εντός 30 λεπτών.
Όροι Συμμετοχής
Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων
• Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
• Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος δεν παρουσιαστεί στον προγραμματισμένο αγώνα του ή δηλώσει ασθένεια. Η Λίστα Αναπληρωματικών κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας τους.
• Η πρόληψη της υγείας του κάθε αγωνιζόμενου είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.Οι παίκτες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η δήλωση επέχει θέση πιστοποίησης ικανότητας για την συμμετοχή σε αγώνες και αποδοχής της ατομικής ευθύνης.
Το δικαίωμα συμμετοχής είναι δωρεάν.
Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται να διατηρεί το αθλητικό σωματείο “Bibiana Sports Club” τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), με σκοπό να ενημερώνονται με συμβατικά ή ηλεκτρονικά μέσα, για όποιες άλλες παρόμοιες δράσεις του Ομίλου. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
Ενημέρωση Αθλητών
Η ενημέρωση των αθλητών για την ώρα των αγώνων τους αποτελεί αποκλειστική τους ευθύνη και μπορεί να γίνεται είτε με την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις είτε με τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 6984249930. Επίσης μπορούν να πληροφορούνται το πρόγραμμα και από την σελίδα “Bibiana Sports Club” στο facebook.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio