Νέα

Φωτιά σε αποθήκη στην πλατεία Καΐρη της Χώρας Άνδρου.

 

Σήμερα 28 Ιουλίου 2018 και ώρα 09:00 φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη στην Χώρα Άνδρου  σε στενό δρόμο στην πλατεία Καΐρη.


Άμεσα έσπευσαν οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες καθώς και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Άνδρου με ένα όχημα και τρείς εθελοντές, με αποτέλεσμα στις 10:00 το συμβάν να τεθεί υπο έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι η αποθήκη βρισκόταν ανάμεσα σε δύο μαγαζιά στην πλατεία, όμως κανένα απο τα δύο μαγαζιά δεν υπέστει καμία ζημιά.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια της φωτιάς. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο παρέμεινε στο συμβάν ώστε να εξετάσει τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

φωτογραφίες : Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Άνδρου & Θοδωρής Κουλούρης

3 Σχόλια

  • ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ Η ΦΙΑΛΕΣ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 2ο ”ΜΑΤΙ”……

  • Θα πρότεινα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης να υπάρχουν πυροσβεστικές φωλιές με μάνικες που να συνδέονται με τους πυροσβεστικούς κρουνούς ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

  • κατά τα άλλα οι έλεγχοι στα καταστήματα περιορίζονται στον έλεγχο του αριθμού τραπεζοκαθισμάτων και στην έκδοση αποδείξεων… αξία ανθρώπινης ζωής:ΜΗΔΕΝΙΚΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio