Νέα

Η Πέρλα μας την έκανε…

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Αυγούστου 2018, η καρδιά της Πέρλας  σταμάτησε να κτυπά.

Η συντροφιά της  ήταν  από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μου

Πάντα πολυαγαπημένη και αναντικατάστατη.

14 Σχόλια

 • Λυπάμαι πολύ Βαγγέλη για την απώλεια της πολύ αγαπητής-ιδίως στα παιδιά-Πέρλας. Χαρακτηριστική η φιγούρα της στην Αγορά. στο Θέατρο, στα πολιτιστικά δρώμενα, στο περπάτημα στα μονοπάτια, πάνω στην καρότσα του αυτοκινήτου σου

 • Πολλά Συλλυπητήρια για Το χαμό της Πέφλας Θα μας λείψει πολύ ήταν παρών σε όλα Χάπενινγκς Οθ

 • Κρίμας θα μας λείψει πολύ η πέρλα ήταν σε όλα τα χάπενινγκς Παρόν αλλά το όραμα της θα είναι πάντοτε απάνω στην καρότσα του αυτοκινήτου τα συλλυπητήρια μας

 • Συλλυπητήρια για το χαμό της Πέρλας Που πάντοτε ήταν παρών σε όλα τα χάπενινγκς νησιού μας αλλά Το όραμα της Θα είναι παντοτινά απάνω στην καρότσα του αυτοκινήτου θzny

 • Ο θάνατος ενός ζώου,και μάλιστα αγαπητού,είναι πολύ οδυνηρός.Κρίμα..
  Καλό κουράγιο.
  Πέρλα,αξέχαστη!

 • Οι “εποχές της Άνδρου” χωρίς την Πέρλα? Δύσκολο, Βαγγέλη, πολύ δύσκολο….
  Η αποκλειστική ανταποκρίτρια του vanglouk μας βαρέθηκε και κίνησε γι’ αλλού…
  Πάντως, αν σε παρηγορεί, να ξέρεις ότι η τέντα ως προέκταση της αγκαλιάς σου και όλα τα άλλα που σκαρφιζόσουν της εξασφάλισαν τους όρους μιας αξιοζήλευτης ζωής, να χαίρεται τη φύση και να απολαμβάνει τα χάδια όλων μας.

 • Βαγγέλη μου ξέρεις πόσο πολύ σε συμπονώ και σε σκέφτομαι φίλε μου ….
  Αυτά τα μάτια θα κοιτάνε πάντα βαθιά την ψυχή μας …..

 • Η αγαπημένη Πέρλα είχε την τύχη να ζήσει μια ζωή γεμάτη από αγάπη και τρυφερότητα τόσο από την οικογένειά της όσο και όλους όσους την γνωρίσαμε ή και απλά την συνάντησαν στον δρόμο ή στο Θέατρο ή στα γυρίσματα της ταινίας ή σε πεζοπορίες ή σε γιορτές, πανηγύρια, χοιροσφάγια…………………… ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ , επώνυμη , μια αληθινή STAR.
  Θα λείψει σε όλους, αλλά είναι βέβαιο ότι κάπου τον γατο-σκυλο Παράδεισο των αγαπημένων μας φίλων έχει εξέχουσα θέση.

 • Η Πέρλα θα λείψει από όλο το νησί! Χαρακτηριστική φιγούρα στη Χώρα και όχι μόνο, μια πραγματική συνοδοιπόρος σε κάθε σου βήμα. Σκυλί τόσο πιστό που θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με τον Άργο του Οδύσσεα ή τον Χάτσικο που γνωρίσαμε μέσα από την ομώνυμη ταινία. Συλλυπητήρια από όλους μας.

 • Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.Άρα μπορώ να φαντάζομαι και να θυμάμαι ελεύθερα.Είχατε καταφέρει μια σχέση αυτονόητη, αρμονική χωρίς να φαίνεται στους άλλους η αλληλοεξάρτηση με λίγα λόγια σχέση βαθειάς ευγενειας και συνεπώς σπανιωτάτη. Τα υπόλοιπα εννοούνται!!!!. Η απουσία εκκωφαντική.Σας έβλεπα πάντα σαν να είχατε ξεβάψει ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς λουριά.Κράτα τα χρώματά της και σκέψου με τι σπάνιο τρόπο αποχώρησε με μιας χωρίς θόρυβο και υποφορά με τη διακριτικότητα που φάνταζε να διέπει αυτή τη σχέση……….Κι αν δούμε την τέντα …….ας τραγουδήσουμε ότι “ονείρατα θα βλέπει ωραία.”
  Μια αγκαλιά.

 • Φίλε Βαγγέλη λυπάμαι για το χαμό της σκυλίτσας σου. Την Πέρλα τη θυμάμαι, ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα. Εχοντας πάντοτε σκύλο ή σκυλίτσα τα τελευταία 38 χρόνια καταλαβαίνω πως νοιώθεις. Κουράγιο φίλε, εύχομαι να βρεις γρήγορα καινούργια συντροφιά με τα ίδια χαρίσματα. Η σκυλίτσα που έχω τώρα, κοντεύει εννέα μηνών έχει και αυτή αυτό το ίδιο πανέμορφο όνομα: Πέρλα.
  Νικολός Εξαδάκτυλος

 • Η Άνδρος για μένα ήταν χαρακτηριστικοί άνθρωποι και μαζί τους η Πέρλα. λυπάμαι ειλικρινά πάρα πολύ. Δεν θα τη ξεχάσουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο