Νέα

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τέννις  Θοδωρής Αγγελίνος στο Bibiana Sports Club

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, ο Έλληνας πρωταθλητής του τέννις, Θοδωρής Αγγελινός, όγδοος καλύτερος Έλληνας παίκτης, σύμφωνα με την ATP (Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Αντισφαιριστών) και με συμμετοχές σε μεγάλα παγκόσμια τουρνουά, όπως του Γουίμπλεντον, επισκέφθηκε το Bibiana Sports Club στις Στενιές.

Από τη θέση πλέον του τεχνικού συμβούλου σε μεγάλα γήπεδα τένις, σκοπός της επίσκεψης  του ήταν  μεταφέρει τις γνώσεις του  από όλες τις εμπειρίες που έχει βιώσει στην  καριέρα του, σε εκκολαπτόμενους παίκτες του τέννις.

Ο Θοδωρής Αγγελίνος τα τελευταία 4 χρόνια έρχεται συνέχεια  για διακοπές στην Άνδρο και μένει στο Κυπρί, σε  παλαιότερη δε  συνέντευξή του είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς δεν υπάρχει σύστημα υποστήριξης για το αγωνιστικό τένις σε κανένα επίπεδο. Το αγωνιστικό τένις είναι πολύ απαιτητικό από πολύ μικρή ηλικία. Χρειάζονται πολλές θυσίες, πολλά ταξίδια. Κάτι που ίσως δεν ταιριάζει και τόσο πολύ στη νοοτροπία του Έλληνα. Εκτός αυτού, τα όποια ταλέντα βγαίνουν, χάνονται καθώς δεν υπάρχει καμιά υποστήριξη από την ομοσπονδία (ΕΦΟΑ). Ούτε υπάρχει ένα σύστημα το οποίο μπορεί να προσελκύσει χορηγούς από τον ιδιωτικό τομέα. Ό,τι καταφέρει ο καθένας μόνος του. Στις εποχές που ζούμε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα».

Αφήστε ένα σχόλιο