Νέα

Ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών κατοίκων Άνδρου από το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας


Ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών κατοίκων Άνδρου από το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κορθίου
Το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης, πλέον, ετήσιας ενημέρωσης για συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφτεί το νησί της Άνδρου την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018. Σκοπός είναι η καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που τώρα κατοικούν στην Άνδρο.
“Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του επονομαζόμενου Social Security Administration. Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, εξειδικευμένο σε θέματα συνταξιοδοτικά, θα βρίσκεται στην Άνδρο, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 12η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορθίου Άνδρου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε τη Ληξίαρχο του Δήμου Όρμου Κορθίου κα Αρετή Μπακέλλα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορθίου, στο τηλέφωνο 2282 – 60320 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, στο τηλέφωνο 210 -7202426, καθημερινά από τις 9:30 έως τις 11:30 π.μ., εκτός Τετάρτης”.

1 Comment

  • Ένα μεγάλο μπράβο Στον πρέσβη της αμερικανικής πρεσβείας Και το δήμαρχο μας Που είναι παρών πάντοτε να βοηθήσει Τους πρώην ξενιτεμένους που είχαν Την ευκαιρία να έρθουνστην στην πατρίδα τους Και θα χαρούν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio