Νέα

Το Make-A-Wish  ταξιδεύει στην Άνδρο για την εκπλήρωση της ευχής του 9χρονου ΙωάννηΌταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις.
Έχοντας αυτό σαν βασική αρχή το Make-A-Wish,  ένας φιλανθρωπικός οργανισμούς για παιδιά παγκοσμίως, κάνει πραγματικότητα τις Ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.
Το make a wish έρχεται στην Άνδρο και την εμπειρία του παιχνιδιού μαζί με τους συμμαθητές του και τους αγαπημένους του παίκτες από τα Survivor 2017 και 2018 θα ζήσει ο Ιωάννης , 9 ετών, που πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό Σύνδρομο.
Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Κολιδά και Μελίνα Μεταξά, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και αποδέχτηκαν την «πρόκληση» του Ιωάννη.
Έτσι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης, αυτήν τη φορά όμως στην παραλία του Αγίου Πέτρου στην Άνδρο, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του Ιωάννη, όπου θα στηθεί μια τεράστια πίστα αγωνισμάτων βασισμένη στις επιθυμίες του παιδιού.
Συντονιστής των αγωνισμάτων θα είναι ο κ. Κώστας Καστραντάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.
Η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανέφερε:
«Είναι ύψιστη τιμή για οποιονδήποτε να αποτελεί την πιο βαθιά επιθυμία ενός παιδιού, ενός παιδιού που μπορούσε να ευχηθεί τα πάντα και όμως το μόνο που θέλει είναι να γνωρίσει από κοντά συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι παίκτες του Survivor αυτό το αντιλαμβάνονται και όπως και στο παρελθόν, συμμαχούν με τον Οργανισμό μας για να προσφέρουν το όνειρο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του. Είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε τυχεροί που αυτοί οι χαρισματικοί μαχητές θα σφίξουν στην αγκαλιά τους έναν άλλον τόσο ξεχωριστό μικρό μαχητή!
Κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!
Βοηθήστε μας να εκπληρώσουμε περισσότερες ευχές σαν του Ιωάννη! Στείλτε με SMS τη λέξη WISH στο 19808 για να φέρετε ένα παιδί που αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή ασθένεια πιο κοντά στο δικό του όνειρο!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr»

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio