Νέα

Θανατηφόρο ατύχημα στις Στενιές


Τραγωδία είχαμε  χθες , Κυριακή απόγευμα 22 Σεπτεμβρίου 2018,  στις Στενιές, ο  Alketi Mersuli από το  Bitinckë  της Αλβανίας,  έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του από φορητή σκάλα.
Ο άτυχος άντρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είχε στηρίξει την σκάλα σε καπνοδόχο, που όταν την ανέβηκε   δεν άντεξε την πίεση, έσπασε,  με αποτέλεσμα ο ίδιος  να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.
Η σορός του τοποθετήθηκε στο ψυγείο του νεκροταφείου Χώρας  και φίλοι και συγγενείς, όλοι οικονομικοί μετανάστες στην Άνδρο, προσπαθούν να  συγκεντρώσουν τα χρήματα για την μεταφορά και την ταφή του νεκρού στον γενέθλιο τόπο του.

3 Σχόλια

  • Ο Γκέλης “μας” , ήταν η ψυχή των Στενιών και κυρίως στα Γιάλια. Πανταχού παρών, πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει χωρίς αμοιβή. Δούλευε από νεαρό παιδί όλη μέρα, έφτιαξε οικογένεια καταπληκτική, αγαπητή σε όλους. Ο Γκέλης αγαπούσε την Άνδρο και τα Γιάλια , την αισθανόταν πατρίδα του. Το χαμόγελό του αξέχαστο. Ένας άξιος πολίτης της χώρας μας, που οφείλει να τον τιμήσει και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

  • Πολύ θλιβερό το περιστατικό. Δεν χωράει το μυαλό μου την στενοχώρια της οικογένειας από την απρόσμενη απώλεια!

Αφήστε ένα σχόλιο