Νέα

Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Άνδρου το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων


Με απόφαση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά τις επόμενες δύο ημέρες, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2018. Η απόφαση ελήφθη μετά την έκδοση δελτίου έκτακτων καιρικών φαινομένων και κατόπιν του έκτακτου Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου, που πραγματοποιήθηκε χθες, 24 Σεπτεμβρίου 2018.
Αναλυτικά η Απόφαση Δημάρχου με αριθμό: 572/2018
«Ο Δήμαρχος Άνδρου,
Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2 Την πρόβλεψη έκτακτων καιρικών φαινομένων για το επόμενο διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2018.
3. Τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά στο έκτακτο Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου, στις 24/9/2018.
Αποφασίζει τη μη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Άνδρου την Τετάρτη, 26 και την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

2 Σχόλια

  • ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ ΑΕΡΑ….ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ 9ΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ??

    • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ… Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…
      ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΜΕΣΑΡΙΑ…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio