Νέα

Ένας πίνακας ζωγραφικής, δωρεά στο Ναυτικό Μουσείο από τον κ. Ιωάννη Γιαπαλάκη


Σε μία ευγενική και όμορφη κίνηση, δωρίζοντας έναν υπέροχο πίνακα ζωγραφικής στο Ναυτικό Μουσείο Άνδρου, προχώρησε ο συνταξιούχος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού κ. Ιωάννης Γιαπαλάκης.
Ο κ. Γιαπαλάκης επισκέφτηκε την Άνδρο το περασμένο Σαββατοκύριακο -22 και 23 Σεπτεμβρίου- και ξεναγήθηκε από την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Άνδρου κυρία Αθηνά Τσατσομοίρου στην παλαιά πόλη της Χώρας και στο Ναυτικό Μουσείο.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαπαλάκης, ο οποίος είναι και εξαιρετικός ζωγράφος, είχε συμμετάσχει στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτικών Μουσείων, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8 έως 10 Ιουνίου 2018, στην πόλη της Καβάλας, εκπροσωπώντας το Ναυτικό Μουσείο Χανίων.
Η κα. Τσατσομοίρου, ως πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου και εκπρόσωπος του Ναυτικού Μουσείου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιαπαλάκη για τη δωρεά αυτού του όμορφου πίνακα.
Από το γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio