Νέα

Φωτιά στην περιοχή μεταξύ Συνετί και Βουνί

Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, γύρω στις 2 το μεσημέρι, τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 16:00. Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, καθώς και οι δυνάμεις του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή μεταξύ Συνετί και Βουνί(Διποτάματα).  Η φωτιά ξεκίνησε απο το δρόμο,όπου αυτό διευκόλυνε την επιχείρηση και τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Στην επιχείρηση της κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 6 άτομα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, 3 οχήματα με 7 άτομα από το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου. Παρόντες ήταν επίσης η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Να σημειωθεί ότι παρόν από την αρχή ήταν ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου κ. Δημήτρης Λάσκαρης.
Τέλος, η Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Άνδρου, τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, για την άμεση κινητοποίησή τους, τον ορθό συντονισμό τους, έχοντας σαν αποτέλεσμα να περιορίσουν άμεσα την εξάπλωση της φωτιάς και να την φέρουν γρήγορα υπό έλεγχο, παρ’όλο τους ισχυρούς ανέμους.

1 Comment

  • Πολλά συγχαρητήρια για την πυροσβεστική ομάδα και Εθελοντές για την έγκαιρη επέμβαση τους Πολύ καλή δουλειά μπράβο τους θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio