Νέα

Ολοκληρώνεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δημοτική Ενότητα Άνδρου

Προς ολοκλήρωση βαίνει το έργο που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου 2017 ο Δήμος Άνδρου, με ανάθεση διαγωνισμού σε ανάδοχο εργολάβο και αφορά την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην περιοχή Λειβάδια και παραδόθηκε το τοιχίο για την υποστήριξη του επαρχιακού δρόμου.

Οι εργασίες έγιναν για να αποκατασταθεί το πρόβλημα της διάβρωσης του δρόμου από τα Λειβάδια προς το Κόρθι. Πρόκειται για ένα από τα πέντε, συνολικά, τοιχία αντιστήριξης, τα οποία ο Δήμος Άνδρου δημοπράτησε με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του οδοστρώματος, καθώς αυτό κινδύνευε να καταρρεύσει.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην περιοχή Βεντούρη, όπως επίσης και αυτές για το τοιχίο στην περιοχή Βραχνού. Να σημειωθεί ότι έχει, ήδη, παραδοθεί το τοιχίο στο Παραπόρτι (μεγάλο πάρκινγκ), ενώ άμεσα ολοκληρώνονται και οι εργασίες στο Νεϊμποριό, ώστε να ελαττωθεί ο κίνδυνος εισόδου της θάλασσας στον δρόμο σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Από το γραφείο ενημέρωσης Δήμου Άνδρου

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio