Νέα

Μαζική διαμαρτυρία των Κορθιανών, την Πέμπτη στη Χώρα, για το κλείσιμο της τράπεζας τους στο Κόρθι

 

Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Κορθίου,  την Κυριακή το απόγευμα 18 Νοεμβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου και που πήρε τη μορφή της λαϊκής συνέλευσης για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει προκαλέσει το κλείσιμο  της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αποφασίστηκε:

” -Να σταλεί για άλλη μία φορά επιστολή διαμαρτυρίας στους βουλευτές του Νομού Κυκλάδων καθώς και σε κυβερνητικά στελέχη, ευχόμενοι αυτή τη φορά να ενδιαφερθούν πραγματικά για τον τόπο μας και να ανταποκριθούν άμεσα στο δίκαιο αίτημά μας…

– Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Δ.Ε.Κορθίου , θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής θα προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο υποκατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στη Χώρα της Άνδρου. Σκοπός της διαμαρτυρίας μας είναι η επανέναρξη λειτουργίας του γραφείου συναλλαγών.
Σημείο συνάντησης για την αναχώρησή μας θα είναι η κεντρική πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 10:00 π.μ.

H μετάβαση θα γίνει με πούλμαν, δωρεάν.Ένα πούλμαν θα ξεκινήσει στις 09:30 από την Καππαριά με κατεύθυνση τον Όρμο Κορθίου, περνώντας από όλους τους οικισμούς ,ώστε να ξεκινήσουν όλα τα πούλμαν μαζί για την Χώρα.
Καλούμαστε όλοι να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν, θεωρώντας δεδομένη την στήριξη τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της Περιφέρειας.
Για τυχόν ερωτήσεις απευθυνθείτε στα τηλέφωνα (6946163955, 6976497220 και 6989475525) των μελών της επιτροπής του αγώνα που έχει συσταθεί από τον Δεκέμβριο του 2017 και εμπλουτίστηκε στη σημερινή μας συγκέντρωση.” 

2 Σχόλια

  • Με την δικιά μου άποψη δύο μέρες την εβδομάδα πρέπει να είναι ανοιχτό Πέμπτη και Παρασκευή
    Πρέπει να είμαστε λογική τι ζητάμε από μια επιχείρηση Θζ

Αφήστε ένα σχόλιο