Νέα

Συνάντηση αντιπροσωπείας Άνδρου και Μυκόνου με την ηγεσία της «Yunnan Wedding Industry Association» στο Kunming της Κίνας

Την παρουσίαση των δύο νησιών των Κυκλάδων, Άνδρου και Μυκόνου, στο πλαίσιο του Αιγαιοπελαγίτικου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού στο Kunming της Κίνας, παρακολούθησαν η Πρόεδρος κα Jiang Ya Bi και o Αντιπρόεδρος κ.Cao Ming της «Yunnan Wedding Industry Association». Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δοκίμασαν αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις από τα πιάτα που επιμελήθηκαν οι δύο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis», εντυπωσιάστηκαν από τις ομορφιές των τοπίων των δύο νησιών και απόλαυσαν τη μουσική και τους χορούς των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, οι κυρίες Μαρία Ζησούλη, διοργανώτρια της εκδήλωσης, και Γιοβάννα Αθανασίου, εκπρόσωπος του Cycladic Tourism Network of Andros, παρουσίασαν στην κα Jiang Ya Bi τις τουριστικές δυνατότητες και τις υποδομές της Άνδρου για την πραγματοποίηση γάμων στο νησί. Να σημειωθεί ότι η «Yunnan Wedding Industry Association» περιλαμβάνει επιχειρήσεις που σχετίζονται με την πραγματοποίηση γάμων και γαμήλιων ταξιδιών, όπως διοργανωτές γάμων, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία κ.λπ., που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Yunnan, πληθυσμού 40 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η Πρόεδρος της εταιρείας εξέφρασε μεγάλο ενδιαφέρον για συνεργασία με επιχειρήσεις του νησιού, και συγκεκριμένα για την αποστολή ζευγαριών για γαμήλιο ταξίδι στα δύο νησιά των Κυκλάδων, δεδομένου ότι η πόλη Kunming και η Περιφέρεια Yunnan δε διαθέτουν έξοδο στη θάλασσα. Μάλιστα, πολλά ζευγάρια επιθυμούν να κάνουν το γαμήλιο ταξίδι τους σε νησιά, με ιδιαίτερη προτίμηση στο Αιγαίο Πέλαγος, τη «Θάλασσα της Αγάπης» για τους Κινέζους.

Ακολούθως, έγινε ξενάγηση στους χώρους της «Yunnan Wedding Industry Association» και παρατέθηκε επίσημο γεύμα από την κα Jiang στα μέλη της ελληνικής αποστολής, τους δύο μουσικούς από την Άνδρο, τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυκόνου «Ανεμόμυλοι» και τους δύο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis». Στη διάρκεια της ξενάγησης, οι γυναίκες του χορευτικού Συλλόγου Μυκόνου είχαν την ευκαιρία να ντυθούν με παραδοσιακές νυφικές στολές της Κίνας και να φωτογραφηθούν.

Τα μέλη της αποστολής των νησιών ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή και προσκάλεσαν την κα Jiang και τον κ.Cao Ming στην Άνδρο και τη Μύκονο. Αμφότεροι, υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφθούν τα δύο νησιά τον επόμενο χρόνο για να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές τους, καθώς και τις προοπτικές που προσφέρουν στην πραγματοποίηση γάμων και γαμήλιων ταξιδιών

Αφήστε ένα σχόλιο