Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου Νέα

Στη λέσχη η χριστουγεννιάτικη κωμωδία “Μία φορά τον χρόνο”

Μια Φορά το Χρόνο   Love the Coopers
Σάββατο  22 & Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 8:15 μμ

Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέσι Νέλσον

με τους: Νταϊάν Κίτον, Τζον Γκούντμαν, Άλαν Άρκιν, Αμάντα Σέιφριντ. Κωμωδία 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107′

Η Σάρλοτ Κούπερ έχει μια μόνο ευχή για τον φετινό χειμώνα… να καταφέρει να δημιουργήσει την ανάμνηση μια τέλειας εορταστικής περιόδου για τα μέλη της αλλοπρόσαλλης οικογένειάς της. Όμως, το να συγκεντρώσει κανείς τέσσερις γενιές της οικογένειας Κούπερ κάτω από μια κοινή στέγη και χωρίς παρατράγουδα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση -ειδικά από τη στιγμή που η πρόβλεψη δίνει για φέτος μπόλικο χιόνι και παρουσία απρόβλεπτων επισκεπτών! Θα λειτουργήσει άραγε το περίφημο Πνεύμα των Χριστουγέννων, προκειμένου να καταφέρουν οι Κούπερ να περάσουν τις γιορτές μονοιασμένοι κι αγαπημένοι; Οι πρώτες ενδείξεις είναι μάλλον αποθαρρυντικές και μια σειρά από γεγονότα δίνουν απρόσμενη τροπή στο εορταστικό γεύμα. Η μάζωξη επιφυλάσσει συγκρούσεις, προσβολές, αποκαλύψεις και αναπάντεχους επισκέπτες, μέχρι που ένα έκτακτο περιστατικό ανατρέπει τα πάντα και αναγκάζει αδέρφια, γονείς και παιδιά να επανασυνδεθούν για να θυμηθούν το πραγματικό πνεύμα των γιορτών.
Η Ολίβια Ουάιλντ, η Νταϊάν Κίτον, ο Άλαν Άρκιν, ο Τζον Γκούντμαν, η Μαρίσα Τομεϊ και η Αμάντα Σέιφριντ και πολλοί άλλοι σταρ πρωταγωνιστούν στην πιο συγκινητική και ξεκαρδιστική κωμωδία των φετινών γιορτών!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio