Ημερίδες – Ομιλίες – Συνέδρια Νέα

Λέσχη Ανδρίων: Διάλεξη του Αχιλλέα Σταματιάδη ” Πρώιμη Όπερα και Αρχαίος Μύθος: Ο Μύθος του Οδυσσέα”

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!!! Να έχετε, εσείς και η οικογένεια σας, Υγεία πάνω από όλα, να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας και το 2019 να έρθουμε όλοι πιο κοντά και να δυναμώσουμε την κοινωνική μας συνοχή, την επικοινωνία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Τις δραστηριότητες της “Λέσχης Ανδρίων” για το 2019 θα τις εγκαινιάσει ο Αχιλλέας Σταματιάδης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, όπου θα μας ταξιδέψει στη “Λέσχη Ανδρίων” με μια διαδραστική διάλεξη με θέμα “Πρώιμη Όπερα και Αρχαίος Μύθος: Ο Μύθος του Οδυσσέα“.

Ποια είναι η σημασία του μύθου για τον ανθρώπινο πολιτισμό; Μια βασική επισκόπηση αρχαίων μύθων που αναφέρονται στους προπομπούς της όπερας.

Ο Αχιλλέας Α. Σταματιάδης είναι κάτοχος Bachelor of Arts in International Affairs with minors in History, Political Science and Classics από το Northeastern Univercity των ΗΠΑ

Έχει μετεκπαιδευτεί με ειδίκευση τα Classical Recertion Studies, στο Harvard Extension School και στο Harvard Special Students and Visiting Fellows Program.

και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Μπαρόκ Μουσική στο Open Yale Courses με τον Craig Wright, στο Harvard X με τον Thomas Forrest Kelly και στο Department of Music του American College of Athens.

 

Αφήστε ένα σχόλιο